12 Σπουδαίοι Λόγοι που ο Αδερφός μιας Γυναίκας είναι ο πιο Σημαντικός Άντρας στη Ζωή της. Ο 8ος είναι Χρυσός! - Fanpage

12 Σπουδαίοι Λόγοι που ο Αδερφός μιας Γυναίκας είναι ο πιο Σημαντικός Άντρας στη Ζωή της. Ο 8ος είναι Χρυσός!

Τα αδέρφια κάνουν πραγματικά την διαφορά στην παιδική ηλικία κάποιου. Αν έχετε μεγαλώσει με αδερφούς, τότε έχετε μάθει πολλά πράγματα από αυτούς. Δείτε 12 τρόπους με τους οποίους το ότι μεγαλώσατε με αδερφούς σας έκανε ισχυρή γυναίκα.

1. Έχετε πολλή υπομονή. Οι αδερφοί σας σας έκαναν ειδική σε αυτό. Σας έβαζαν να περιμένετε να τελειώσει η σειρά τους για να πάρετε το τηλεχειριστήριο ή να φύγουν από την μέση για να πάτε εκεί που θέλατε.

3

2. Λέτε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Πρώτα μιλάτε και μετά σκέφτεστε. Αυτό μπορεί να έχει άσχημες επιπτώσεις, αλλά τουλάχιστον μαθαίνετε ότι κάποια πράγματα απλά πρέπει να λέγονται, ακόμα κι αν είναι σκληρά.

4

3. Έχετε υψηλές προσδοκίες από τους άντρες. Βλέποντας τους αδερφούς σας και τις κοπέλες που έφερναν σπίτι, μάθατε τι σας αξίζει από τους άντρες στην ζωή σας.

5

4. Μάθατε να στέκεστε στα πόδια σας. Μπορεί να χάνετε σχεδόν κάθε φορά, αλλά τουλάχιστον δεν φοβάστε να δοκιμάσετε.

6

5. Ξέρετε να απολαμβάνετε την ζωή. Όσο ενοχλητικοί κι αν είναι οι αδερφοί σας, ξέρουν πώς να περνάνε καλά και το ίδιο κι εσείς.

7

6. Ξέρετε να επιλέγετε τα πράγματα για τα οποία πρέπει να παλεύετε. Με τους αδερφούς σας ήταν εγγύηση ότι υπήρχε μια μάχη τουλάχιστον κάθε μέρα – αλλά μάθατε ποιες αξίζει να προσπαθείτε να κερδίσετε.

8

7. Έχετε μεγάλη όρεξη. Τα αδέρφια σας τρώνε πολύ κι έτσι μάθατε να τρώτε όσο περισσότερο και όσο γρηγορότερα γίνεται πριν τελειώσουν όλα. Στους άντρες αρέσουν οι κοπέλες που ξέρουν να τρώνε.

9

8. Θα σας προστατεύουν. Μπορεί οι αδερφοί σας να σας πειράζουν, αλλά σας αγαπάνε και θα έκαναν τα πάντα για εσάς – ειδικά αν κάποιος σας πληγώσει.

10

9. Είστε μαχήτρια. Δεν τα παρατάτε, μπορείτε να διαχειριστείτε τον εαυτό σας και μετά από τόσα χρόνια είστε πιο δυνατή από ότι νομίζατε.

11

10. Δεν σας νοιάζει τι σκέφτονται οι άλλοι. Όλη σας την ζωή δεχόσασταν σχόλια και κριτική από τους αδερφούς σας κι έτσι δέχεστε την γνώμη των άλλων εύκολα.

12

11. Πρέπει να δουλέψετε γι’αυτό που θέλετε. Τίποτα στην ζωή δεν έρχεται εύκολα και τα αδέρφια σας σας το έμαθαν αυτό. Αν θέλετε κάτι, πηγαίνετε να το πάρετε, αλλά μην τα παρατήσετε όταν δυσκολέψει. Αυτά που αξίζουν δεν έρχονται εύκολα – το ίδιο και το τελευταίο κομμάτι τούρτας ή πίτσας που σε έκλεψαν τα αδέρφια σας.

13

12. Η οικογένεια είναι πάντα εκεί. Στην τελική, όσο ενοχλητική κι αν είναι, η οικογένεια είναι πάντα εκεί για εσάς και σας έχει κάνει αυτό που είστε σήμερα.

14

Credit: diply.com

Αφήστε το σχόλιο σας: