14 Πράγματα που ένας Άντρας είναι Υποχρεωμένος να Κάνει όταν η Κοπέλα του έχει Περίοδο - Fanpage

14 Πράγματα που ένας Άντρας είναι Υποχρεωμένος να Κάνει όταν η Κοπέλα του έχει Περίοδο

Αγόρια, σκεφτείτε για ένα λεπτό πώς θα ήταν αν αντί για τις γυναίκες είχατε εσείς περίοδο. Ναι, ακόμα και η σκέψη του πόνου και του αίματος σας φαίνεται εφιάλτης, έτσι δεν είναι;

Κάποιοι άντρες δεν θέλουν καν να μιλάνε γι’αυτό. Ωστόσο, η περίοδος είναι πραγματική και συμβαίνει 7 μέρες το μήνα, άρα σαν άντρες πρέπει να προσέχετε πώς της μιλάτε εκείνες τις μέρες του μήνα.

Μάλλον κανείς δεν σας το έμαθε. Όπως και οι περισσότεροι άντρες, δεν ξέρετε πώς να είστε σε μία σχέση αναφορικά με την περίοδο της. Νιώθετε ότι το μόνο που έχουν μάθει οι άντρες εδώ και χιλιετίες είναι πώς να αποφεύγουν τις γυναίκες με περίοδο.

Αλλά μην ανησυχείτε, παρακάτω σας παρουσιάζουμε έναν οδηγό για το πώς να επικοινωνείτε με τις γυναίκες όταν έχουν την περίοδο τους.

1. Μην κάνετε πλάκα όταν πονάει. Το γέλιο είναι καλό φάρμακο, αλλά μην αστειευτείτε για την περίοδο της. Δείχνει ότι δεν την καταλαβαίνετε, ότι την μειώνετε και την κρίνετε. Μην κάνετε σχόλια για τα σκουπίδια στην τουαλέτα, τις αλλαγές διάθεσης, για τίποτα απολύτως.

73

2. Ναι, είναι αίμα! Αποδεχτείτε ότι οι γυναίκες αιμορραγούν όταν έχουν περίοδο. Αναγνωρίστε το και δείξτε της σεβασμό γι’αυτό που περνά κάθε μήνα.

74

3. Χαλαρώστε, η περίοδος δεν είναι εφιάλτης! Είναι ένα σωματικό φαινόμενο που συμβαίνει στις γυναίκες. Δεν χρειάζεται να φοβάστε κάτι.

75

4. Μάθετε τον κύκλο της. Μάθετε μερικά πράγματα για τον κύκλο της. Έτσι θα μπορείτε να την αντιμετωπίσετε καλύτερα και να προβλέψετε τις αλλαγές στην διάθεση της. Αυτό θα κάνει την εμπιστοσύνη στη σχέση σας πιο βαθιά.

76

5. Μην ζητάτε σεξ. Πριν την περίοδο, τα επίπεδα ορμονών της αλλάζουν και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν θέλει σεξ. Ωστόσο, ο οργασμός μπορεί να ανακουφίσει τις κράμπες της. Η συμπεριφορά σας κατά την διάρκεια του κύκλου θα καθορίσει το αν θέλει να δοκιμάσει κάτι τέτοιο. Καλύτερα, όμως, να μην το αναφέρετε.

77

6. Μην ενοχλείστε από την τρέλα της. Μην την ρωτάτε γιατί την μια στιγμή είναι χαρούμενη και την άλλη στεναχωρημένη. Είναι η τρέλα της περιόδου!

78

7. Μην τρέχετε μακριά από τα συναισθήματα της. Πολλές γυναίκες θέλουν χώρο όταν έχουν περίοδο. Ωστόσο, είναι καλύτερο να δείτε τα σημάδια που σας στέλνει εκείνη. Δεν είναι πάντα ό,τι καλύτερο το να φεύγετε. Αν το θέλει, θα το ζητήσει. Η καλύτερη λύση είναι να είστε κοντά.

79+

8. Μην προσπαθήσετε να την διορθώσετε. Δημιουργήστε ένα ευχάριστο περιβάλλον, μαγειρέψτε της, πάρτε την μια αγκαλιά. Ένα μασάζ στα πόδια με έλαιο λεβάντας μπορεί να κάνει πολλά. Το σημαντικό είναι να μην φέρεστε σαν ηλίθιος.

80

9. Οι αλλαγές διάθεσης είναι απρόβλεπτες. Την μια στιγμή θέλει να σκοτώσει κάποιον και την άλλη τον λατρεύει. Σταθείτε δίπλα της αυτές τις στιγμές.

81

10. Φροντίστε τις λιγούρες της. Πολλές γυναίκες έχουν έντονες λιγούρες όταν έχουν περίοδο. Η κορτιζόνη, η ορμόνη του στρες, αυξάνεται και η σεροτονίνη πέφτει. Αυτή η αυξομείωση κάνει το σώμα της να επιθυμεί φαγητά με ζάχαρη και λίπος γιατί τονώνουν τα επίπεδα σεροτονίνης και την κάνουν πιο ευτυχισμένη και χαλαρή.

82

Λιγουρευτείτε, φάτε, επαναλάβετε!

83

11. Μην ενοχλείστε από το φτέρνισμα της. Προσπαθήστε να καταλάβετε τι περνά κάθε μήνα.

84

12. Δείξτε συμπόνια για τις κράμπες της. Οι κράμπες είναι το δυσκολότερο κομμάτι. Καλύτερα να μην πείτε τίποτα. Απλά φέρτε της μια θερμοφόρα, καθίστε δίπλα της και στηρίξτε την.

85

13. Χαρείτε, γιατί έχει περίοδο! Αυτό είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι αποφύγατε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

86

14. Φέρτε της κανένα ταμπόν. Δεν θα πιστέψετε πόσο χαρούμενη θα είναι όταν δείξετε ότι την καταλαβαίνετε. Η περίοδος της είναι μια ιερή ροή που δείχνει την δύναμη των γυναικών να γεννάνε. Φέρτε της κανένα ταμπόν ή σερβιέτα. Δεν θα το ξεχάσει ποτέ!

87

Ναι, η περίοδος τελείωσε. Ώρα για πάρτι!

88

Credit: wittyfeed.me

Αφήστε το σχόλιο σας: