14 Σημάδια που φανερώνουν ότι ο σύντροφός σας έχει πλέον άλλες προτεραιότητες στη ζωή του. Αν κάνει το 12 χώρισέ τον αμέσως! - Fanpage

14 Σημάδια που φανερώνουν ότι ο σύντροφός σας έχει πλέον άλλες προτεραιότητες στη ζωή του. Αν κάνει το 12 χώρισέ τον αμέσως!


Μερικές φορές είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη στις ερωτικές σχέσεις, ειδικά αν δεν πηγαίνουν τόσο καλά όσο θα θέλαμε ή περιμέναμε. Συνήθως όταν φτάνουν στο τέλος, ο ένας ξαφνικά συνειδητοποιεί ότι δεν είναι προτεραιότητα για τον σύντροφο του. Αντίθετα, είναι απλά μια επιλογή και του φέρεται σαν να μην είναι και τόσο σημαντικός.

Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι είναι πολύπλοκα πλάσματα και αλλάζουν συνεχώς άποψη σχετικά με το τι θέλουν ή χρειάζονται. Επίσης, έχουν την τάση να λένε ψέματα στον εαυτό τους για πράγματα που τους εκνευρίζουν ή τους ενοχλούν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν οι σχέσεις αρχίζουν να διαλύονται. Μπορεί τα σημάδια να βρίσκονται μπροστά στα μάτια σας, αλλά τα αγνοείτε ή δεν τα θεωρείτε σημαντικά.

Ωστόσο, δεν είναι ποτέ ωραίο να αποτελείτε επιλογή αντί για προτεραιότητα για τον σύντροφο σας. Αν εντοπίσετε κάποιο από τα παρακάτω προειδοποιητικά σημάδια στην σχέση σας, μάλλον πρέπει να το συζητήσετε με τον σύντροφο σας:

1. Δεν σας ρωτά ποτέ για την ζωή, την οικογένεια, την καριέρα, την υγεία ή οτιδήποτε άλλο ουσιαστικό και δεν ενδιαφέρεται γι’αυτά που σας ενδιαφέρουν. Αν νοιαζόταν, θα ήθελε να τα γνωρίζει αυτά.
2. Βρίσκει δικαιολογίες για να μην είστε μαζί. Αυτό είναι ένα σημαντικό προειδοποιητικό σημάδι, γιατί οι δικαιολογίες ή οι δισταγμοί από μέρους του δείχνουν ότι δεν νοιάζεται τόσο, ώστε να θέλει να είναι σε σχέση μαζί σας.
3. Ποτέ δεν βγαίνετε για φαγητό, για ταινία, ή οτιδήποτε άλλο που κάνουν τα ζευγάρια. Αντιθέτως, βρίσκεστε στο σπίτι του ή το δικό σας και πάντα έχει μια δικαιολογία για να μην βγείτε έξω.
4. Εσείς κάνετε όλες τις θυσίες και ενδίδετε στα θέλω ή τις απαιτήσεις του.
5. Όταν απειλείτε ότι θα τον αφήσετε ή λέτε πόσο δυστυχισμένη είστε, ξέρει τι να πει ή τι να κάνει για να μείνετε μαζί του. Τίποτα δεν αλλάζει στην ουσία και σύντομα ξαναγυρνάτε στα ίδια.
6. Δεν σας τηλεφωνεί ούτε απαντά στα μηνύματα σας. Δεν είναι ότι δεν τα λαμβάνει, απλά δεν θέλει ή δεν νοιάζεται αρκετά ώστε να απαντήσει αμέσως. Αν δεν απαντά στα μηνύματα σας, είναι ξεκάθαρο ότι δεν αποτελείτε προτεραιότητα.
7. Φέρεται παράξενα, σαν να βρίσκεται σε επιφυλακή ή να θέλει να σας κρύψει κάτι. Είναι ύποπτο να είναι τόσο μυστικοπαθής και πιθανόν να κρύβει όντως κάτι.
8. Δεν προσπαθεί να κάνει σχέδια μαζί σας για το μέλλον.
9. Φροντίζετε τις ανάγκες του και είστε πάντα δίπλα του, αλλά εκείνος δεν κάνει το ίδιο, γιατί είτε δεν είναι εκεί όταν τον χρειάζεστε περισσότερο, είτε δεν θέλει να σας βοηθήσει.
10. Δείχνει να βαριέται, όταν είναι μαζί σας. Μερικές φορές σας λέει στα ίδια ότι έχει καλύτερα πράγματα να κάνει από το να κάτσει μαζί σας.
11. Δεν είστε η μόνη με την οποία βγαίνει και το ξέρετε, γιατί σας το έχει πει.
12. Σας λέει ψέματα για πράγματα που φαίνονται μικρά ή ασήμαντα. Μπορεί το ψέμα επιφανειακά να δείχνει ασήμαντο, αλλά κάποιο λόγο θα έχει για να σας το λέει και μάλλον είναι σημαντικός!
13. Σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα με τον εαυτό σας. Αν τον περισσότερο χρόνο αισθάνεστε δυστυχισμένη, στεναχωρημένη, ανικανοποίητη ή κάτι παρόμοιο, φύγετε μακριά του γρήγορα!
14. Έχετε το προαίσθημα ότι σας φέρεται άδικα και σας χρησιμοποιεί. Αν αισθάνεστε ότι σας εκμεταλλεύεται, μάλλον κάτι τέτοιο συμβαίνει. Όταν ο σύντροφος σας δεν ενδιαφέρεται, αυτό φαίνεται μέσα από τα λόγια και τις πράξεις του.

Credit: sun-gazing.com

Αφήστε το σχόλιο σας: