4 Σημάδια που δείχνουν ότι ο Σύντροφός σου ΔΕΝ πρόκειται Ποτέ να σε Απατήσει! Δώσε Βάση στο 3ο - Fanpage

4 Σημάδια που δείχνουν ότι ο Σύντροφός σου ΔΕΝ πρόκειται Ποτέ να σε Απατήσει! Δώσε Βάση στο 3ο

Υπολογίζεται ότι περίπου το 30-60% του συνόλου των παντρεμένων ατόμων στις ΗΠΑ θα προχωρήσουν σε απιστία κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Η εμπιστοσύνη μπορεί να γίνει δύσκολη αυτές τις μέρες, ειδικά αν κάποιος σας έχει προδώσει στο παρελθόν. Υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του συντρόφου σας, που δείχνουν δεν θα αναζητήσει την αγάπη αλλού. Εάν ο σύντροφός σας παρουσιάζει αυτά τα χαρακτηριστικά, οι πιθανότητες είναι έχετε βρει έναν ιδανικό σύντροφο.

Αυτά είναι τα τέσσερα χαρακτηριστικά του συντρόφου σας που δεν πρόκειται ποτέ να σας απατήσει:

1. Είναι απολύτως ειλικρινής

Εάν ο σύντροφός σας είναι ειλικρινής για οτιδήποτε άλλο που συμβαίνει στη ζωή του, είναι ένα σημάδι ότι είναι αξιόπιστος. Ένα πρόσωπο που είναι ειλικρινές και δεν κρύβει πράγματα – ακόμη και μικροπράγματα – εκτιμάει την εμπιστοσύνη στη σχέση σας. Αν ο σύντροφός σας σας δείχνει πόσο σημαντική είναι γι’ αυτόν η εμπιστοσύνη, πιθανόν δεν είναι ο τύπος που θα απατήσει.

1

2. Είναι ανιδιοτελής

Ένα πραγματικά ευγενικό, ειλικρινές και ανιδιοτελές άτομο νοιάζεται για τους ανθρώπους γύρω του. Ένας ανιδιοτελής άνθρωπος βάζει τους αγαπημένους πάνω από το δικό του συμφέρον. Ένας ανιδιοτελής σύντροφος δεν θα απατήσει , επειδή νοιάζεται τόσο βαθιά για τα συναισθήματά σας που ποτέ δεν θα ήθελε να σας βλάψει.

3. Έχει κόψει τους δεσμούς με όλους τους πρώην

Εάν ζείτε σε μια μικρή πόλη, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφύγετε να συναντήσετε τους πρώην σας. Αλλά όταν ξεκινάτε μια νέα σχέση, το πιο σεβαστό είναι να κόψετε τους δεσμούς με τους πρώην. Αναφερόμαστε σε σοβαρές προηγούμενες σχέσεις του παρελθόντος. Εάν ο σύντροφός σας σας σέβεται αρκετά ώστε να κόψει όλους τους δεσμούς με τους πρώην του, αυτό είναι ένα σημάδι ότι θα παραμείνει πιστός.

2

4. Διατηρούν φιλία και σχέση μαζί σας

Πολλές σχέσεις αποτυγχάνουν επειδή το ένα ή και τα δύο εμπλεκόμενα μέρη δεν επενδύουν χρόνο στη διατήρηση μιας φιλίας, καθώς και ενός ειδυλλίου. Έχοντας μια φυσική έλξη είναι σπουδαίο, αλλά μια φιλία μπορεί να ενισχύσει το δεσμό σας. Εάν οι δύο σας έχετε μια καλή ρομαντική σχέση και είστε και οι καλύτεροι φίλοι, είναι πολύ απίθανο ότι ο σύντροφός σας θα αναζητήσει για αγάπη αλλού.

Credit: DavidWolfe

Αφήστε το σχόλιο σας: