7 Απλές Κινήσεις για να Κάνετε κάποιον Άγνωστο να σας Συμπαθήσει. Δώστε Βάση στην 5η! - Fanpage

7 Απλές Κινήσεις για να Κάνετε κάποιον Άγνωστο να σας Συμπαθήσει. Δώστε Βάση στην 5η!

Όταν γνωρίζουμε κάποιο καινούργιο άτομο, χρειαζόμαστε περίπου 7 δευτερόλεπτα για να αποφασίσουμε εάν νιώθουμε θετικά απέναντί του. Φυσικά, αυτό συμβαίνει και από τις δύο πλευρές. Υπάρχει όπως καταλαβαίνετε πολύ πίεση, ειδικά εάν κάποιος έχει αγοραφοβία ή είναι απλά ντροπαλός. 

Γι’αυτό, αποφασίσαμε να σας δείξουμε 7 απλά βήματα για να αξιοποιήσετε εκείνα τα 7 δευτερόλεπτα που μετράνε.

1. Το έχουν τα μάτια

23

Η οπτική επαφή είναι το καθολικό σύμβολο της κοινωνικής εμπιστοσύνης, της διαφάνειας και της ειλικρίνειας. Οι περισσότερες από τις επικοινωνίες είναι οπτικές και όχι λεκτικές, οπότε το βλέμμα στα μάτια ενός ανθρώπου θα σας δώσουν αμέσως μια ώθηση ελκυστικότητας. Ανησυχείτε για την διατήρηση της σωστής ισορροπίας μεταξύ αυτοπεποίθησης και υπεροψίας; Έχετε υπόψιν σας μια αναλογία 60: 40 και δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα.

2. Χαμογελάστε και θα χαμογελασει και ο κόσμος μαζί σας. 

24

Συνοδέψτε όλες τις συναντήσεις σας με ένα γνήσιο χαμόγελο και ο κόσμος δεν θα μπορεί να σας αντισταθεί. Οι άνθρωποι έχουμε την τάση να θυμόμαστε και να συμπαθούμε τους άλλους βασισμένοι στα συναισθήματα που μας δημιουργούν. Το χαμόγελο ενεργοποιεί τις ενδορφίνες, οπότε οι άλλοι θα σας συνδέσουν στο μυαλό τους με συναισθήματα χαράς και ευημερίας.

3. Με το πρώτο σου ‘γεια’

25

Ο πιο απλός τρόπος, που συχνά παραβλέπεται, για να γίνουμε συμπαθείς είναι ο ταπεινός χαιρετισμός. Συστήστε τον εαυτό σας, λέγοντας “Γεια” και πάντα χαμογελαστοί και είστε ήδη στην μέση του δρόμου για την επιτυχία.

4. Δείξτε την άνετη πλευρά σας

26

Προσπαθήστε να κάνετε την γλώσσα του σώματός σας πιο χαλαρή: ξεκουμπώστε το μπουφάν σας, κρατήστε το κορμό του σώματός σας ίσιο και ξεσταυρώστε τα χέρια σας.

5. Μιλήστε τη γλώσσα του σώματος

27

Η ψυχολογία της γλώσσας του σώματος έχει μια εκπληκτική επίδραση στις πρώτες εντυπώσεις. Δείξτε το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο που μιλάει, έχοντας μια ελαφριά κλίση προς τα μπροστά. Φανταστείτε, ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος που υπάρχει στον χώρο εκείνη την στιγμή.

6. Δείξτε αισιοδοξία

28

Η θετική ενέργεια είναι μεταδοτική και πρέπει να έχουμε γύρω μας ανθρώπους που εκπέμπουν θετική ενέργεια. Οπότε, προσπαθήστε να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και οι άλλοι θα σας θυμούνται με πολύ θετικές εντυπώσεις.

7. Να θυμάστε πως δεν γυρνάνε όλα γύρω από σας

29

Ένα συνηθισμένο λάθος που κάνουμε, όταν είμαστε αγχωμένοι είναι να μιλάμε συνέχεια για τον εαυτό μας. Ωστόσο, ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να κάνουμε κάποιον να μας συμπαθήσει είναι να δείξουμε γνήσιο ενδιαφέρον για τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας: κάντε ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και ακούστε με προσοχή.

Credit: brightside.me

Αφήστε το σχόλιο σας: