7 αριθμοί που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα που μεγαλώνετε! - Fanpage

7 αριθμοί που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα που μεγαλώνετε!

Όλοι μεγαλώνουν. Αυτή είναι η πραγματικότητα και κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό, αφού όσο και να προσπαθήσει να το αποφύγει κανείς, ο χρόνος κυλά αμετάκλητα. Το μόνο που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να προσπαθεί να προσέχει όσο το δυνατόν περισσότερο την υγεία

και το σώμα του και να του συμπεριφέρεται με σεβασμό.

Σας έπιασε μια στεναχώρια; Οι παρακάτω αριθμοί θα σας κάνουν να νιώσετε (πολύ) καλύτερα!

65 + 19,2
Οι άνθρωποι που περνούν τα 65 χρόνια υπολογίζεται ότι θα ζήσουν 19,2 χρόνια ακόμα, κατά μέσο όρο.

51
Η ηλικία κατά την οποία οι γυναίκες μπαίνουν, κατά μέσο όρο, στην εμμηνόπαυση.

65
Η ηλικία που έγινε μητέρα μία γυναίκα από τη Γερμανία και έφερε στον κόσμο τετράδυμα – χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι ασφαλές για μία γυναίκα να γεννήσει σε εκείνη την ηλικία. Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το ίδιο το παιδί

.

66%
Από τους ανθρώπους που είναι πάνω από 85 ετών, το 34% δεν έχει διατηρήσει κανένα από τα δικά του δόντια. Αυτό σημαίνει ότι το 66% έχει ακόμα… κάποια. Φροντίστε να τα κρατήσετε υγιή μέχρι τότε.

25%
Ο αριθμός των αντρών που παντρεύονται στα 60 τους χρόνια έχουν αυξηθεί κατά 25% από το 2011. Γενικά, οι γάμοι

σε αυτήν την ηλικία έχουν παρουσιάσει 5% αύξηση.

1 στους 10
Αντίθετα με αυτό για το οποίο θέλουν να μας πείσουν οι διαφημίσεις, μόνο 10% των ατόμων άνω των 65 ετών υποφέρουν από ακράτεια.

15
Σύμφωνα με στοιχείο από τον Αμερικανικό Σύλλογο Φαρμακοποιών, όσοι είναι από 65 έως 69 ετών παίρνουν περίπου 15 συνταγές φαρμάκων τον χρόνο, ενώ όσοι είναι 80 έως 84 ετών, γύρω στα 18 διαφορετικά μπουκαλάκια φαρμάκων.

[via]

Αφήστε το σχόλιο σας: