7 Ατράνταχτες αποδείξεις ότι οι Άντρες και οι Γυναίκες ζουν σε δύο τελείως διαφορετικούς Κόσμους! - Fanpage

7 Ατράνταχτες αποδείξεις ότι οι Άντρες και οι Γυναίκες ζουν σε δύο τελείως διαφορετικούς Κόσμους!

Οι άντρες και οι γυναίκες κοιτάζουν πολλές καταστάσεις με διαφορετικά μάτια. Έτσι, σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε 7 φράσεις των οποίων το νόημα είναι πολύ διαφορετικό ανάλογα με το φύλο.

Να θυμάστε πως δεν υπάρχει σωστό ή λάθος – απλά είμαστε διαφορετικοί.

‘Θέλω να μιλήσουμε.’

13

Για εκείνον: Για έναν άντρα, ο διάλογος σημαίνει πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί. Οπότε εάν ακουστεί αυτή η φράση, τότε κάτι δεν πάει καλά και τα πράγματα θα γίνουν άσχημα.

Για εκείνη: Η επικοινωνία είναι πολύ σημαντικό για μία γυναίκα. Έτσι, μπορεί να θέλει να συζητήσει χωρίς να έχει κάποιοι συγκεκριμένο θέμα προς συζήτηση.

‘Δεν με ακούς.’

14

Για εκείνον: Οι άντρες αντιλαμβάνονται τις πληροφορίες καλύτερα ενώ σκέφτονται σιωπηλά ένα θέμα και αυτό μπορεί να τους κάνει να φαίνονται λες και σκέφτονται κάτι άλλο.

Για εκείνη: Μία γυναίκα συνήθως εκφράζει τις ανησυχίες της με κινήσεις και επιφωνήματα. Οι άντρες συχνά δεν κατανοούν αυτή την συμπεριφορά και εκνευρίζονται.

‘Ας το κάνουμε μαζί.’

15

Για εκείνον: Οι άντρες δεν θέλουν να μοιράζονται την νίκη και δεν είναι καλοί στην ομαδική δουλειά.

Για εκείνη: Οι επιστήμονες λένε πως η οξυτοκίνη κάνει τις γυναίκες πιο κοινωνικές. Είναι σημαντικό για εκείνες να κάνουν πράγματα μαζί γιατί έτσι αποδεικνύουν στον εαυτό τους πως δεν είναι μόνες.

‘Ας μείνουμε ήσυχοι για λίγο.’

16

Για εκείνον: Οι άντρες σπάνια υπονοούν κάτι. Συνήθως απλά θέλουν να ηρεμήσουν ή να σκεφτούν κάποιο πρόβλημα που τους βασανίζει.

Για εκείνη: Πολλές φορές οι γυναίκες προσπαθούν να χειραγωγήσουν τον άντρα με την σιωπή, ενώ οι σύντροφοί τους δεν μπορούν να καταλάβουν μία τέτοια συμπεριφορά.

‘Ας το συζητήσουμε αργότερα.’

17

Για εκείνον: Οι άντρες δεν μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Συνήθως θα πουν αυτή την φράση γιατί το μυαλό τους ασχολείται με κάτι άλλο.

Για εκείνη: Οι γυναίκες είναι καλές στο να κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Γι’αυτό και μία τέτοια πρόταση τους ακούγεται σαν προσβολή.

‘Είναι καλό.’

18

Για εκείνον: Οι άντρες είναι λιγότεροι συναισθηματικοί και αυτό φαίνεται και στην ομιλία τους. Χρησιμοποιούν λιγότερα επίθετα και οι λέξεις ‘καλό’ και ‘εντάξει’ είναι συνηθισμένες για εκείνους.

Για εκείνη: Μία γυναίκα λέει περίπου 20,000 λέξεις τη μέρα, που είναι 1,5 φορές περισσότερες από τον άντρα. Χρησιμοποιεί περισσότερα επίθετα για να εκφραστεί καλύτερα και έτσι η λέξη ‘καλό’ της φαίνεται προσβλητική.

‘Είναι αντρική δουλειά.’

19

Για εκείνον: Πολλές φορές, ένας άντρας θα πει αυτή την φράση για να περιγράψει μία δουλειά που δεν μπορεί να περιγράψει αλλιώς ή που απλά ντρέπεται να αναλύσει.

Για εκείνη: Αυτή η φράση συνήθως εκνευρίζει μία γυναίκα. Είτε θα πιστέψει πως δεν χρειάζεται την βοήθειά της, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα, είτε θα νομίζει πως την απατάει.

Credit: brightside.me

Αφήστε το σχόλιο σας: