7 Ερωτικά Κόλπα που θα Κάνουν το Πρωτοχρονιάτικο “Κρεβάτι” σου να του Μείνει Αξέχαστο. - Fanpage

7 Ερωτικά Κόλπα που θα Κάνουν το Πρωτοχρονιάτικο “Κρεβάτι” σου να του Μείνει Αξέχαστο.

Βάλε τέλος στη ρουτίνα.

Τίποτα πιο καταστροφικό για τη δική του διέγερση από ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο συνεύρεσης. Όταν το στοιχείο της έκπληξης εξαφανίζεται εκεί είναι το σημείο που ο άντρας αρχίζει και… ρίχνει επιδόσεις. Προσπάθησε να μην είσαι προβλέψιμη και να κάνεις κινήσεις που εκείνος δεν θα περίμενε από σένα.

Ο υπερενθουσιασμός του σας καταστρέφει.

Μερικές φορές οι μεγάλες προσδοκίες και η έντονη ανυπομονησία του για να τη συνεύρεσή σας μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Σε αυτή την περίπτωση που βλέπεις ότι είναι… αδύναμος αλλά ξέρεις ότι σε θέλει κάνε ένα διάλλειμα, μιλήστε για κάτι άλλο και αφήστε τα πράγματα στον δεύτερο γύρο να έρθουν φυσικά.

Μιλήστε για τις φαντασίες σας.

Ξεφύγετε από τα κλασικά και μιλήστε για όσα φαντασιώνεστε ανοιχτά χωρίς ντροπές και ενοχέςς. Άσε τον να σου μιλήσει για όσα θέλει να σου κάνει με βάση κάποιο σενάριο που έχει στο μυαλό του. Το να υποδυθείτε πικάντικους ρόλους είναι το καλύτερο διεγερτικό τω αντρών.

Γίνε δημιουργική και πρωτοποριακή.

Μπορεί να είσαι μια όμορφη γυναίκα, αλλά ακόμα και το τέλειο κάποια στιγμή το βαριόμαστε. Βρες τρόπους να τον ανάβεις που σχετίζονται με τα δικά του γούστα. Δηλαδή αν ξέρεις πως του αρέσει κάτι συγκεκριμένο περιτριγύρισε όλο το σκηνικό γύρω από αυτό.

Ρίξε ταχύτητα.

Οι άντρες όπως ξέρεις στο θέμα της συνεύρεσης είναι κάπως βιαστικοί. Αν έχεις συνηθίσει σε μεγάλες ταχύτητες γιατί η διέγερση του δεν διαρκεί πολύ την επόμενη φορά πάρτε τον χρόνο σας με πολλά προκαταρκτικά. Φιλιά, αγγίγματα, ψίθυροι στα αυτιά για ένα εικοσάλεπτο θα τον βοηθήσουν να συνηθίσει σε μεγαλύτερη διάρκεια.

Μίλησε μαζί του.

Αν ο φίλος σου δεν μπορεί να κρατήσει την διέγερση του για πολύ ώρα, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μιλήσεις μαζί του για να μάθεις για ποιο λόγο πιστεύεις ότι συμβαίνει. Η συζήτηση όσο αμήχανη και αν είναι θα σας βοηθήσει να βρείτε τη σωστή λύση για εσάς.

Να είσαι Ερωτική.

Όχι μόνο με τους γνωστούς τρόπους όπως με ένα αποκαλυπτικό σετ εσωρούχων, αλλά με τον τρόπο που μιλάς, που τον κοιτάς και κυρίως με τον τρόπο που τον αγγίζεις και τον φιλάς. Ουσιαστικά ο αισθησιασμός μπορεί να είναι πιο διεγερτικός και από το να σε δει χωρίς ρούχα.

Πηγή: queen.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: