7 Πανίσχυρα Tips για να Ψυχολογείς τους Ανθρώπους και να Ανακαλύπτεις Κρυφές Πτυχές της Προσωπικότητάς τους! - Fanpage

7 Πανίσχυρα Tips για να Ψυχολογείς τους Ανθρώπους και να Ανακαλύπτεις Κρυφές Πτυχές της Προσωπικότητάς τους!

Μερικές φορές δεν συνειδητοποιούμε ότι τα μικροπράγματα μπορούν να προδώσουν την ουσία μας. Το ενδιαφέρον είναι ότι λίγοι τα παρατηρούν.

Συγκεντρώσαμε 7 συνήθειες που αποκαλύπτουν πολλά για τον χαρακτήρα μας συν μία ακόμη στο τέλος του άρθρου.

7. Ψώνια

Σχολαστική – Επιφανειακή

Οι αγοραστές μπορούν να χωριστούν σε 2 τύπους. Οι πρώτοι κοιτάζουν τις ετικέτες και θέλουν να γνωρίζουν τις λεπτομέρειες πριν αγοράσουν κάτι. Είναι άνθρωποι που θέλουν να γνωρίζουν σε βάθος τα πράγματα.

Οι δεύτεροι δεν χάνουν τον χρόνο τους και περιορίζονται στην επιφάνεια των πραγμάτων. Μπορεί να πει κανείς ότι είναι επιπόλαιοι.
Αυτοί οι άνθρωποι δρουν με τον ίδιο τρόπο και σε άλλες περιπτώσεις στην ζωή τους.

Οι σχολαστικοί άνθρωποι θα θελήσουν να μάθουν τα πάντα για σας πριν σας βάλουν στην ζωή τους. Οι άνθρωποι του δεύτερου τύπου μπορεί να χάσουν κάποιες λεπτές διαφορές.

6. Η επιθυμία να φοράτε ρολόι

Συνεσταλμένη – Ανοιχτή

Όσοι φοράνε ρολόι για τουλάχιστον έναν χρόνο, συνήθως είναι πιο ακριβείς και ευσυνείδητοι από όσους δεν φοράνε. Όσοι φοράνε ρολόι μπορεί να είναι εσωστρεφείς αλλά συναισθηματικά σταθεροί, ενώ όσοι δεν φοράνε είναι λιγότερο σταθεροί.

5. Διατροφικές συνήθειες

Παρορμητική – Ήρεμη

Οι διατροφικές συνήθειες αποκαλύπτουν πολλά για την φύση κάποιου. Οι παρορμητικοί, λιγότερο ανοιχτοί και λιγότερο ευσυνείδητοι άνθρωποι προτιμούν το γλυκό κρασί και σπάνια τρώνε φρούτα. Παράλληλα, οι ανοιχτοί, ήρεμοι και πιο ευσυνείδητοι άνθρωποι προτιμούν το ξηρό κρασί και περιλαμβάνουν τα φρούτα στην διατροφή τους.

4. Λέξεις

Αγχωμένος – Ευσυνείδητος

Τα λόγια που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας χαρακτηρίζουν την προσωπικότητα μας. Και δεν έχει σημασία αν τα λέμε δυνατά ή αν τα γράφουμε. Οι αγχωμένοι και συναισθηματικά ασταθείς άνθρωποι συχνά χρησιμοποιούν λέξεις που συνδέονται με αρνητικά συναισθήματα.

Οι εξωστρεφείς προτιμούν τις λέξεις που περιγράφουν θετικά συναισθήματα. Οι ευσυνείδητοι άνθρωποι χρησιμοποιούν λέξεις που σχετίζονται με κατορθώματα πιο συχνά και οι ανοιχτοί άνθρωποι προτιμούν πιο εξεζητημένες λέξεις και φράσεις με τις οποίες μπορεί κανείς να είναι πιο συνοπτικός.

3. Μουσικές προτιμήσεις

Νευρικός – Χαρούμενη

Το είδος της μουσικής που ακούτε φανερώνει στους άλλους τις ιδιαιτερότητες της ψυχής σας, γιατί η μουσική έχει μακροχρόνια επίδραση στον εγκέφαλο. Όσοι ακούνε στενάχωρη ή επιθετική μουσική για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους είναι συνήθως νευρικοί και ανήσυχοι.

Όσοι προτιμούν διασκεδαστική ή ήρεμη μουσική είναι ευτυχισμένοι. Ακούγοντας και μόνο αυτή την μουσική, βελτιώνεται η διάθεση και έχει μακροχρόνια επίδραση στην ευημερία.

2. Δουλειές του σπιτιού

Φιλική εσωστρεφής – Εξωστρεφής

Όσοι δεν έχουν πρόβλημα με το σίδερο, το πλύσιμο των πιάτων και γενικά τις δουλειές του σπιτιού είναι πιο συνεννοήσιμοι. Γι’αυτούς τους ανθρώπους είναι σημαντική η ευτυχία των άλλων.

Επομένως, προτιμούν να κάνουν δουλειές στο σπίτι, παρά να γκρινιάζουν για ανούσια πράγματα. Επίσης, είναι πιο εσωστρεφείς. Στους εξωστρεφείς συνήθως δεν αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού και προτιμούν να χαλαρώνουν ή να βγαίνουν με φίλους.

1. Τέχνη

Κοινωνική – Προτιμά την μοναξιά

Η στάση για την τέχνη σε όλες τις εκφράσεις της μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την φύση ενός ατόμου. Όσοι διαβάζουν ποίηση, πηγαίνουν στην όπερα ή ασχολούνται με την τέχνη, μερικές φορές είναι πιο κοινωνικοί και ανοιχτοί στα νέα πράγματα από όσους αδιαφορούν για την τέχνη.

Μπόνους

Φτωχή – Πλούσια

Οι άνθρωποι μπορούν να καταλάβουν πόσο εύπορος είναι κάποιος κοιτάζοντας απλά το πρόσωπο του. Αυτή η ικανότητα συχνά χρησιμοποιείται όταν θέλουμε να προσλάβουμε κάποιον.

Όσοι έχουν «πλούσιο» πρόσωπο απορρίπτονται λιγότερο συχνά. Αντίστοιχα, το αντίθετο μπορεί να σας εμποδίσει από το να προαχθείτε ή να αυξήσετε το εισόδημα σας. Οι επιστήμονες δεν έχουν καταφέρει να απαντήσουν ποιος είναι ο παράγοντας του «πλουσίου» στην εμφάνιση.

Credit: brightside.me

Αφήστε το σχόλιο σας: