7 Περίεργοι Λόγοι που τα Κουνούπια σας Τσιμπάνε περισσότερο από τους Ανθρώπους γύρω σας... - Fanpage

7 Περίεργοι Λόγοι που τα Κουνούπια σας Τσιμπάνε περισσότερο από τους Ανθρώπους γύρω σας…

Μήπως ανήκετε σε αυτούς που προτιμούν για να τσιμπήσουν τα κουνούπια;

3

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι περιέχει ο αίμα σας και σας κάνει τόσο ελκυστικούς για αυτά τα πλάσματα;

4

1. Η ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα που εκπέμπετε, κάνει τη μεγάλη διαφορά.

5

Τα άτομα με μεγαλύτερη μάζα σώματος και οι έγκυος γυναίκες παράγουν περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανότερο να τσιμπηθούν από τα κουνούπια.

2. Η υψηλότερη θερμοκρασία του σώματός σας, ελκύει επίσης τα κουνούπια.

6

Τα άτομα με μεγαλύτερη μάζα σώματος και οι έγκυος γυναίκες, έχουν ταυτόχρονα και υψηλότερη θερμοκρασία σώματος. Αυτό σημαίνει, ότι οι πιθανότητες να τους τσιμπήσουν τα κουνούπια είναι μεγαλύτερες.

3. Ο τύπος του αίματος σας παίζει επίσης σημαντικό ρόλο.

7

Μια μελέτη έδειξε ότι τα άτομα με ομάδα αίματος τύπου Ο, είναι πολύ πιο ελκυστικά στα κουνούπια από ότι τα άτομα με ομάδα αίματος τύπου Α.

4. Η ίδια μελέτη επίσης έδειξε, ότι λίγοι μόνο άνθρωποι εκκρίνουν χημικές ουσίες μέσω του δέρματός τους, που υποδεικνύουν τι είδους αίμα έχουν.

8

Κάποιοι άνθρωποι δεν εκκρίνουν αυτές τις χημικές ουσίες καθόλου, πράγμα που σημαίνει ότι είναι λιγότερο πιθανό να τους τσιμπήσουν τα κουνούπια.

5. Η σύνθεση των μικροβίων στο δέρμα σας, αποτελεί άλλον έναν παράγοντα.

9

Όλοι έχουμε μια μοναδική χλωρίδα μικροβίων που ζει στο δέρμα μας. Στην πραγματικότητα, έχουμε περισσότερα μικρόβια στο δέρμα μας από ότι κύτταρα. Η μοναδική σύνθεση των μικροβίων μας, επηρεάζει το κατά πόσο τα κουνούπια θέλουν να μας τσιμπήσουν.

6. Η άσκηση σας κάνει πιο ελκυστικούς στα κουνούπια.

10

Η γυμναστική αυξάνει την ποσότητα γαλακτικού οξέος που εκκρίνει το δέρμα σας, καθώς και την συνολική θερμοκρασία του σώματος. Για τα κουνούπια, αυτό είναι πολύ ελκυστικό.

7. Τέλος, η κατανάλωση μπίρας μπορεί επίσης να συμβάλει στο τσίμπημα των κουνουπιών.

11

Η κατανάλωση ενός μόνο ποτηριού μπύρας, είναι αρκετή για να σας κάνει πιο ελκυστικούς στα κουνούπια. Συνοψίζοντας, εάν δεν θέλετε να σας τσιμπήσουν τα κουνούπια αποφύγετε την κατανάλωση μπύρας, το γυμναστήριο, και την εγκυμοσύνη. Επίσης, φροντίστε να αλλάξετε το γενετικό σας υπόβαθρο!

Credit: buzzfeed.com

Αφήστε το σχόλιο σας: