7 Πολύτιμες Συμβουλές για να να Σταματήσετε τους Καβγάδες με το Ταίρι σας - Fanpage

7 Πολύτιμες Συμβουλές για να να Σταματήσετε τους Καβγάδες με το Ταίρι σας

Όλα τα ζευγάρια τσακώνονται και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ωστόσο, αν μια διαφωνία συνεχιστεί, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ άσχημα αποτελέσματα με αμφίβολες συνέπειες. Δείτε παρακάτω 7 τρόπους για να σταματήσετε μια διαφωνία, χωρίς να μετανιώσετε κάθε λέξη αργότερα.

7. Μην ασκείτε κριτική στον άλλον

1

Όταν ασκείτε κριτική στην προσωπικότητα του συντρόφου σας, το μόνο που καταφέρνετε, είναι να κάνετε χειρότερη μια κατάσταση. Μην προσβάλλετε τον σύντροφό σας, αλλά μιλήστε για πράγματα που σας ενοχλούν.

6. Μην κάνετε έκπτωση στα συναισθήματά σας

2

Μιλήστε για τα συναισθήματά σας και ακούστε εκείνα του συντρόφου σας, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι ενδιαφέρεστε για τη συναισθηματική του κατάσταση.

5. Μην υποθέτετε ότι τα χειρότερα συναισθήματά σας είναι αληθινά

3

Μην σκέφτεστε ότι ο σύντροφός σας κάνει κάτι κακό όταν είναι μακριά σας. Αυτό μπορεί να προκαλέσει μόνο καινούργιους καυγάδες. Ξεκαθαρίστε τα κίνητρα της συμπεριφοράς του συντρόφου σας.

4. Μην υποτιμάτε τον σύντροφό σας

4

Μην επιδεικνύετε την ανωτερότητά σας στον σύντροφό σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο του δείχνετε ότι δεν είναι αρκετά καλός για εσάς. Προσπαθήστε να βρίσκετε μαζί λύσεις στα προβλήματά σας.

3. Μην ψάχνετε κάποιον να κατηγορήσετε

5

Είναι λάθος να τσακώνεστε για το ποιος είναι ένοχος. Ό,τι ήταν να γίνει έγινε, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να βρείτε μαζί μια λύση για να ξεφύγετε από αυτό το πρόβλημα.

2. Μην επαναφέρετε παλιές παρεξηγήσεις

6

Υπενθυμίζοντας στον σύντροφό σας παλιούς τσακωμούς, το μόνο που θα καταφέρετε, είναι να ξεκινήσετε καινούργιους. Ζητήστε άμεσα τι είναι αυτό που σας ενοχλεί.

1. Να θυμάστε ότι υπάρχει και άλλη οπτική γωνία

7

Το να ξεχνάτε ότι και οι δυο εμπλέκεστε στη σχέση, μπορεί να προκαλέσει επιθετικότητα. Η ευελιξία είναι πάντα καλύτερη: όταν συζητάτε και τις 2 απόψεις, έρχονται στην επιφάνεια ισχυρά επιχειρήματα, τα οποία τραβούν την προσοχή και των 2 πλευρών.

Credit: TilesTwra | BrightSide

Αφήστε το σχόλιο σας: