8 Τραγικά Λάθη που κάνουν οι Άντρες και Ξενερώνουν τις Κοπέλες τους στη Στιγμή - Fanpage

8 Τραγικά Λάθη που κάνουν οι Άντρες και Ξενερώνουν τις Κοπέλες τους στη Στιγμή

Μπορεί να μην είστε και ο αρχαίος Έλληνας θεός που ονειρεύονται οι γυναίκες, αλλά ίσως η γοητεία σας, η συμπεριφορά σας και οι ακαταμάχητες στιγμές όταν κατακτάτε το σώμα και μυαλό της – ίσως όλα αυτά κάνουν ακόμα και τις πιο ισχυρές και ανεξάρτητες γυναίκες να τα χάνουν.

Οι περισσότερες ανεξάρτητες γυναίκες δεν θέλουν να παραδεχτούν το γεγονός ότι τους αρέσει να παραδίνονται μια στο τόσο, ειδικά στον προσωπικό τους χώρο!

Ας πούμε ότι το έχετε… η γυναίκα είναι τρελαμένη μαζί σας, το έχετε πάρει απόφαση και αρέσει και σε εκείνη. Και το έπος συνεχίζεται μέχρι να αποφασίσει κάποιος άλλος να αναλάβει αυτά που εσείς παραμελούσατε. Ας ελπίσουμε ότι διαβάζετε αυτό το άρθρο έγκαιρα και ότι η κοπέλα σας είναι ακόμη στο πλάι σας.

Διαβάστε παρακάτω μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε στο νου σας αν θέλετε να είστε εσείς ο κύριος της καρδιάς και του μυαλού της:

43

Αρχικά ακόμα κι αν κάποιος προσεγγίζει την κοπέλα σας, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ενοχληθείτε, γιατί αυτό μπορεί να του δώσει το προβάδισμα. Όσο πιο πολύ ξεσπάτε πάνω της, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει εκείνος να την παρηγορήσει.

44

Κάθε ενήλικη εξίσωση είναι κάτι παραπάνω από γλυκανάλατη αγάπη. Για να το θέσουμε πιο ωμά, πρόκειται για μια αμοιβαία φιλική συμφωνία η οποία εξασφαλίζει ότι και οι δύο ικανοποιούν τις ανάγκες του άλλου (σωματικές, συναισθηματικές και κοινωνικές), ενώ διατηρούν την φλόγα ζωντανή.΅

Την ωθείτε στα άκρα χωρίς μια αίσθηση ασφάλειας; Αν ναι, τότε όσοι καταφέρνουν να την κάνουν να αισθανθεί ασφάλεια, θα τραβάνε πάντα την προσοχή της.

45

Μπορεί να μην θελήσει ποτέ να κάνει σχέση μαζί τους, αλλά δεν χρειάζεται να φτάνει στα άκρα και αυτό θα της χαρίσει την ανακούφιση που χρειάζεται μια στο τόσο.

46

Αν παραμελείτε τις ανάγκες της, παρ’όλο που εκείνη έχει προσπαθήσει να σας πει κάποια πράγματα, τότε μπορεί να του δίνετε μόνοι σας την ευκαιρία. Μπορεί να διαβάζει τις ανάγκες της χωρίς εκείνη να χρειάζεται καν να τις πει.

47

Ίσως εκείνος να ξέρει πώς να συμπληρώσει τα κενά. Εσείς μπορεί να το παίζετε δύσκολος και απρόσιτος, αλλά εκείνος την προσεγγίζει διαφορετικά. Μπορεί να μην είναι το αποκρουστικό αγοράκι, αλλά ο ώριμος άντρας που ξέρει ότι πρέπει να βρει έναν διακριτικό τρόπο για να πει στην γυναίκα ότι την θέλει κοντά του, χωρίς πολλά λόγια.

48

Πρέπει να ξέρετε πώς να της πείτε ότι την θέλετε. Όσο πιο πολύ αισθάνεται ανεπιθύμητη, τόσο πιο μεγάλη ανάγκη έχει να αισθανθεί ότι την θέλετε, αλλά δυστυχώς αν το αναβάλλετε για πολύ, ο άλλος, αν είναι αρκετά έξυπνος, θα ξέρει πώς να μπει στο μυαλό της.

49

Μήπως υπάρχει και φόβος; Κάποιο εμπόδιο στην επικοινωνία σας; Μπορεί να σας εμπιστευτεί και να σας εκμυστηρευτεί τα μυστικά της; Δεν πρέπει ποτέ να βρίσκεστε κάπου όπου κάποιος άλλος ξέρει για εκείνη περισσότερα από εσάς.

Οι πιο ανεξάρτητες γυναίκες γοητεύονται από το γεγονός ότι ο αγαπημένος τους είναι κάποιος που τις ξέρει μέσα-έξω και δεν δίνουν αυτό το προνόμιο σε πολλούς, χάρη στα τείχη που έχουν γύρω τους.

50

Δεδομένου ότι είναι ανεξάρτητη γυναίκα, δεν θα ήθελε ποτέ να βασίζεται σε κάποιον για την δουλειά ή την ζωή της γενικότερα. Το παράδοξο, ωστόσο, είναι ότι ακόμα κι αν υπάρξει κάποια στιγμή που την κάνετε να αισθανθεί ότι πρέπει να σας αφήσει, ενώ σας τεστάρει, μπορεί να χάσετε τον σεβασμό της.

Περιμένει ο άντρας να είναι αρκετά γενναίος και δυνατός, ώστε να την προστατέψει όταν φτάσει εκεί. Η δική σας απώλεια μπορεί να είναι κέρδος για κάποιον άλλο. Ίσως εκείνος να μην πιάστηκε από μια λέξη και να μην ξεκίνησε καβγά, ούτε κι εκείνη το ήθελε ποτέ αυτό.

Το γεγονός και μόνο ότι μπορεί να της δείξει ότι είναι εκεί, ότι δεν θα την εγκαταλείψει και ότι θα σταθεί στο ύψος του ανακουφίζει το άγχος της.

Credit: wittyfeed.me

Αφήστε το σχόλιο σας: