99 στους 100 Ανθρώπους αδυνατούν να Δουν τον Κρυμμένο Σκίουρο πίσω από το Λιοντάρι. ΕΣΥ μπορείς να τον Εντοπίσεις; - Fanpage

99 στους 100 Ανθρώπους αδυνατούν να Δουν τον Κρυμμένο Σκίουρο πίσω από το Λιοντάρι. ΕΣΥ μπορείς να τον Εντοπίσεις;

Κρύβεται κάτι παραπάνω στην εικόνα του λιονταριού παρακάτω. Η εικόνα είναι δημιουργία του Rene Milot, ο οποίος είναι διάσημος για τα ρεαλιστικά ψηφιακά του έργα. Με τίτλο «Mouse Lion», η εικόνα παρουσιάζει τόσο ένα λιοντάρι όσο και ένα κρυμμένο σκίουρο. … Ή, ίσως όπως υποδηλώνει ο τίτλος, ένα ποντίκι μπορεί να κρύβεται στην εικόνα. Πολλοί έχουν παρατηρήσει ότι το «ποντίκι» έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν περισσότερο με ενός σκίουρου.

Μπορείτε να βρείτε το κρυμμένο σκίουρο / ποντίκι στη φωτογραφία του λιονταριού;

1

Ο Rene, ο καλλιτέχνης, έχει καταγωγή από το Trois-Rivieres του Κεμπέκ. Αργότερα μετακόμισε στο Τορόντο για να σπουδάσει στο Κολέγιο Τέχνης του Οντάριο. Από εκεί αποφοίτησε με κορυφαίες διακρίσεις και ζει σήμερα στο Τορόντο.

Καταφέρατε να εντοπίσετε τον σκίουρο / ποντίκι; Αν ναι, συγχαρητήρια! Αν όχι, μην αισθάνεστε άσχημα! Πολλοί δεν είναι σε θέση να το εντοπίσουν, τουλάχιστον, όχι στην αρχή. Αν δεν είστε ακόμα σε θέση να εντοπίσετε τον χαριτωμένο ζωάκι στην εικόνα του λιονταριού, η λύση σας περιμένει παρακάτω.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Εδώ είναι η λύση για τον κρυμμένο σκίουρο στην εικόνα του λιονταριού:

2

Credit: DavidWolfe

Αφήστε το σχόλιο σας: