Διαλέξτε ένα Μαντάλα και Δείτε Τι Αποκαλύπτει για τον Εαυτό Σας - Fanpage

Διαλέξτε ένα Μαντάλα και Δείτε Τι Αποκαλύπτει για τον Εαυτό Σας

Θα κάνουμε μια μικρή άσκηση. Κλείστε τα μάτια σας, πάρτε μια βαθιά αναπνοή, 3 φορές. Ανοίξτε τα μάτια σας για κοιτάξτε τις εικόνες πιο κάτω. Διαλέξτε ποιο μαντάλα μιλάει σε εσάς προσωπικά. Ποιο σας τραβάει περισσότερο;

Μετακινηθείτε προς τα κάτω και βρείτε τι σημαίνει…

1

Συμπόνοια
2
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει δείτε βαθιά στη καρδιά σας και να αναρωτηθείτε αν συμπεριφέρεστε συμπονετικά προς τους άλλους. Αυτό ισχύει και για τον εαυτό σας, μήπως γίνεστε πολύ επικριτικός και σκληρός προς τον εαυτό σας; Γίνετε πιο ευγενικοί, αφήστε τον αρνητισμό και αφήστε τον εαυτό σας να γίνει αρκετά ευάλωτος για να δράσετε από την καρδιά σας.

Επικοινωνία
3
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να ψάξετε τι λέγεται σε μια περίσταση, και όσα δεν λέγονται. Όταν μιλάτε ή εκφράζεστε μέσα από τη καρδιά σας, θα επικρατήσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αυτοπεποίθηση
4
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να ψάξετε την ευκαιρία σας και να την εκμεταλλευτείτε. Να γίνετε ο ηγέτης σας, να βρείτε την περηφάνια σας. Να ξέρετε ότι ανεξαρτήτως πόσο κοπιαστικό είναι ένα έργο, εσείς είστε ο εκλεκτός για αυτή την πρόκληση.

Δύναμη
5
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να γίνετε πιο δυνατοί, να δείτε κάθε κατάσταση ξεκάθαρα και να επικεντρωθείτε στο πραγματικό στόχο.

Κίνητρο
6
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να δράσετε και να διατηρήσετε τη φιλοδοξία σας. Να ξέρετε ότι οι επιθυμίες σας πλησιάζουν γρήγορα, αλλά θα λάβετε μόνο όσα επενδύσετε.

Έμπνευση
7
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να δείτε την ομορφιά τριγύρω σας. Να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να δείξετε τα ταλέντα σας. Αφήστε το ταλέντο σας να εμπνεύσει άλλους. Τα έχετε ήδη φανταστεί, τώρα αφήστε τα να πάρουν ζωή.

Επούλωση
8
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να δίνετε λιγότερη προσοχή σε αποτελέσματα και να συγκεντρώσετε την ενέργειά σας και να αναγνωρίζετε και να αποδέχεστε την παρούσα κατάσταση. Αν ψάξετε πιο βαθιά, θα ξέρετε ότι γιατρευτήκατε, όταν συνειδητοποιήσετε ότι έχετε διαφορετική αντίληψη για την παλιά κατάσταση.

Μεταμόρφωση
9
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να επανασυνδεθείτε με την εσωτερική σας φλόγα και να μεταβείτε ομαλά στο νέο σας φως. Για να αντιμετωπίσετε μια μεγάλη αλλαγή μπροστά σας, πρέπει να απαλλαγείτε από ότι σας κρατάει πίσω, και μετά να γνωρίσετε το νέο σας εαυτό.

Προστασία
10
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να είστε πιο επιλεκτικοί με τη δύναμή σας. Πρέπει πάντα να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, να ακούτε τη καρδιά σας που σας λέει να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα πιστεύω σας ή να μείνετε μακριά από συγκρούσεις. Προστατέψτε τη καρδιά σας, αλλά να ξέρετε και πότε πρέπει να παλέψετε.

Δημιουργία
11
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να έρθετε σε επαφή με τη δημιουργική σας πλευρά. Εκφραστείτε, συνδεθείτε με το πνεύμα σας και αφήστε δημιουργικότητα να ρεύσει με χορό, γραφή, χειροτεχνίες, μουσική και τέχνες.

Ένστικτο
12
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να αναζητήσετε τη συγκέντρωσή σας. Ίσως έφτασε η στιγμή να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Προχωρήστε μπροστά και μη κοιτάτε πίσω. Ξέρετε μέσα σας ότι αυτή τη φορά έχετε δίκιο.

Αρμονία
13
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να δώσετε προσοχή προς τη δημιουργία περισσότερο αρμονικής ενέργειας μέσα στο μυαλό, σώμα και ψυχή σας. Σας ζητάει να αλλάξετε τις προτεραιότητες και να αξιολογήσετε τη παρούσα κατάσταση.

Ευγνωμοσύνη
14
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να κοιτάξετε τη παρούσα ζωή σας και να αναρωτηθείτε για τι πράγμα ευγνωμονείτε. Μερικές φορές αναλωνόμαστε να λάβουμε επιπλέον αγαθά, αλλά ξεχνάμε να εκτιμήσουμε αυτά που ήδη έχουμε και να ζήσουμε στο παρόν.

Ευκαιρία
15
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να αδράξετε τη μέρα. Ίσως νιώθετε ότι υπάρχει μια ευκαιρία μπροστά σας, είναι η στιγμή να δημιουργήσετε μία, αν νιώθετε ανεπαρκής. Ψάξτε μέσα σας τι είναι αυτό που σας λείπει και ανάψτε τη φλόγα για να σας οδηγήσει να δημιουργήσετε κάτι εκπληκτικό μέσα στο σκοτάδι.

Φαντασία
16
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να σταματήσετε να σκέφτεστε υπερβολικά και να ανησυχείτε, και να αφήσετε τη φαντασία σας να τρέξει ελεύθερη. Ακολουθήστε τα πράγματα που αγαπάτε, και αφήστε τους φόβους σας πίσω.

Όραμα
17
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να οραματιστείτε το μέλλον σας. Ποια κατεύθυνση θα σας έκανε να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας; Συγκεντρωθείτε και δείτε τους στόχους σας. Όσο περισσότερο βλέπετε τον εαυτό σας ζει εκείνη τη ζωή, τόσο πιο γρήγορα θα πραγματοποιηθεί.

Αγάπη
18
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να αγαπήσετε τον εαυτό σας πρώτα απ’ όλα. Για να προσελκύσετε την αγάπη, νιώστε περισσότερη αγάπη και περάστε χρόνο κάνοντας τα πράγματα που αγαπάτε.

Συγχώρεση
19
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να βρείτε το πρόβλημα στη ρίζα του. Δείτε ποια αισθήματα πλέον δε σας καλύπτουν και αποχωριστείτε μαζί τους. Μόλις συγχωρέσετε όσους σας πλήγωσαν, και τον εαυτό σας, τότε θα μπορεί να ξεκινήσει η επούλωση.

Διαίσθηση
20
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να εμπιστευτείτε, να ακούσετε και να είστε ανοιχτοί. Ξέρετε ήδη περισσότερα, από όσα πιστεύετε. Αφεθείτε στα ένστικτά σας.

Σύνδεση
22
Αν σας τράβηξε αυτό το μαντάλα, το πνεύμα σας μπορεί να σας ζητάει να επανασυνδεθείτε με τη φύση και με τον εαυτό σας. Αν λαχταράτε σύνδεση με άλλους, ήρθε η ώρα να επικοινωνήσετε.

Ποιο είναι το δικό σας μαντάλα; Αφήστε μας τα σχόλιά σας και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Credit: higherperspectives.com

Αφήστε το σχόλιο σας: