Δείτε τι Αποκαλύπτει η Στάση που Κοιμάστε για τη Σχέση σας. Δεν θα Πιστεύετε Πόσο Μέσα Πέφτει! - Fanpage

Δείτε τι Αποκαλύπτει η Στάση που Κοιμάστε για τη Σχέση σας. Δεν θα Πιστεύετε Πόσο Μέσα Πέφτει!

Ο καθένας κοιμάται με τον δικό του τρόπο, όταν είναι δίπλα στον σύντροφο του. Ξέρετε τι σημαίνει η κάθε στάση;

1

Η στάση που κοιμάστε είναι σημαντική, ειδικά αν κοιμάστε μαζί με τον σύντροφο σας. Είναι δύσκολο να βρείτε κάποιον που να ταιριάζει με την προσωπικότητα σας. Είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρείτε κάποιον με τον οποίο ταιριάζετε στον ύπνο.
Για κάποιους είναι αναπόφευκτη η ενόχληση και η δυσφορία όταν κοιμούνται με κάποιον. Για άλλους είναι απαραίτητο να είναι δίπλα σε κάποιον, όταν κοιμούνται.

2

3

4

5

Ξέρετε ότι κάθε στάση ύπνου έχει την δική της σημασία; Δείτε τι σημαίνει καθεμιά από αυτές:

1. Αυτός που σε αρπάζει

6

Αυτή η στάση ύπνου υποδηλώνει στενή οικειότητα. Αυτό σημαίνει ότι ο ένας δεν μπορεί να αντέξει στην σκέψη να είναι μακριά από τον άλλο. Ακόμα και στον ύπνο, θέλει να βρίσκεται όσο πιο κοντά στον άλλο γίνεται.

2. Το λίκνο

7

Αν κοιμάστε με αυτόν τον τρόπο, σημαίνει ότι εξαρτάστε ο ένας από τον άλλο. Επίσης σημαίνει ότι αναζητάτε ασφάλεια και σταθερότητα από την σχέση σας και αυτά τα δύο στοιχεία είναι σημαντικότερα από όλα.

3. Τα κουταλάκια

8

Μοιάζει με την πρώτη στάση, μόνο που εδώ ο σύντροφος σας τυλίγει τα χέρια του γύρω σας, που σημαίνει ότι θέλει να έχει τον έλεγχο. Επίσης, μπορεί να είναι σημάδι ότι ο σύντροφος σας θέλει να σας προστατέψει.

4. Ξεχωριστά

9

Σε αυτή την στάση οι σύντροφοι δεν αγγίζουν ο ένας τον άλλο στον ύπνο. Αυτό δείχνει ότι το ζευγάρι αισθάνεται ασφάλεια και άνεση για την σχέση του.

5. Το φιλί της πλάτης

10

Αυτή η στάση δείχνει ότι δεν είστε κολλημένοι με τον σύντροφο σας, αλλά θέλετε λίγη σωματική επαφή.

6. Η κρεβατομουρμούρα

11

Αυτή η στάση υποσυνείδητα δείχνει ότι το ζευγάρι αναζητά περισσότερη οικειότητα. Τα ζευγάρια που κοιμούνται έτσι συχνά κάνουν ειλικρινείς συζητήσεις μεταξύ τους.

7. Η παράξενη στάση

12

Αυτή είναι συνηθισμένη στα νέα ζευγάρια που βρίσκονται στην φάση γνωριμίας.

8. Οι μεθυσμένοι

13

Τα ζευγάρια που κοιμούνται με αυτόν τον τρόπο δείχνουν σημάδια συναισθηματικής ντροπής και άγχους. Συχνά, πίνουν αντί να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα τους.

9. Οι άυπνοι

14

Αυτό το ζευγάρι μένει ξύπνιο όλο το βράδυ με το πρόσωπο χωμένο στο κινητό. Είναι σημάδι απόστασης μεταξύ των συντρόφων.

10. Το χτύπημα με το σώμα

15

Αυτή η στάση σημαίνει ότι ο ένας σύντροφος θέλει να κυριαρχήσει πάνω στον άλλο. Επίσης, είναι άβολη γι’αυτόν που βρίσκεται από κάτω.

Credit: Tnp

Αφήστε το σχόλιο σας: