Δείτε ΤΙ συμβολίζουν τα Τατουάζ ανάλογα με τα Σημεία του Σώματος. Αν μια γυναίκα έχει Tattoo στην πλάτη αυτό δείχνει... - Fanpage

Δείτε ΤΙ συμβολίζουν τα Τατουάζ ανάλογα με τα Σημεία του Σώματος. Αν μια γυναίκα έχει Tattoo στην πλάτη αυτό δείχνει…


Τα τατουάζ είναι παντού στις μέρες μας. Παρά την αυξανόμενη δημοφιλία τους, όμως, συνήθως έχουν ξεχωριστή σημασία για τους κατόχους τους. Δεν έχει να κάνει μόνο με το σχέδιο: και το σημείο του σώματος όπου βρίσκεται το τατουάζ λέει πολλά.

23

1. Πρόσωπο

24

Τα τατουάζ στο πρόσωπο είναι εντυπωσιακά. Οι άνθρωποι που τα επιλέγουν τα θεωρούν σαν πράξη αντιρρησίας κατά των συμβατικών κοινωνικών απόψεων. Όποιος κι αν είναι ο λόγος που το επιλέγει κάποιος, ένα τατουάζ στο πρόσωπο δείχνει μια ισχυρή προσωπικότητα που δεν ενδιαφέρεται για τα περίεργα βλέμματα που αυτό μπορεί να προκαλεί.

2. Πίσω από το αυτί

25

Αυτό το τατουάζ είναι πιο διακριτικό και κρύβεται με τα μαλλιά. Αλλά είναι εξίσου σημαντικό. Συνήθως αποτελεί αναμνηστικό μιας ξεχωριστής στιγμής. Αυτά τα τατουάζ είναι συνήθως μικρά στο μέγεθος, αλλά με μεγάλο συμβολισμό.

3. Αυχένας

26

Το τατουάζ αυτό είναι πολύ αισθησιακό και μυστηριώδες και κρύβεται εύκολα. Αυτό σημαίνει ότι ο κάτοχος του μπορεί να το δείξει μόνο σε άτομα με τα οποία είναι κοντά και εμπιστεύεται.

4. Ώμος, χέρι και αντιβράχιο

27

Τα χέρια και οι ώμοι είναι από τα πιο δημοφιλή σημεία. Είναι τέλεια για τα τατουάζ που θέλετε να δείξετε στον κόσμο και φανερώνουν συνήθως ότι ανήκετε σε μια μεγαλύτερη ομάδα ή κοινότητα. Σ’αυτά τα σημεία δεν υπάρχουν όρια! Τα χέρια επίσης είναι ιδανικά για να δείξετε την επαναστατική σας πλευρά, αλλά με ασφάλεια, αφού μπορείτε να τα καλύψετε.

5. Δάχτυλα

28

Οι τατουατζήδες συχνά αρνούνται να κάνουν τατουάζ στα χέρια, γιατί είναι αδύνατο να τα κρύψετε! Γι’αυτό, αν θέλετε να κάνετε ένα τέτοιο τατουάζ, πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά. Ίσως γι’αυτό όσοι έχουν τατουάζ στα χέρια δεν ενδιαφέρονται για το τι πιστεύουν οι άλλοι. Τα τατουάζ στα χέρια είναι μικρά και γι’αυτό έχουν περισσότερο αισθητικό σκοπό.

6. Πλευρά

29

Τα τατουάζ στα πλευρά είναι κοντά στην καρδιά και το στομάχι. Γι’αυτό και συνήθως έχουν συναισθηματικά μηνύματα. Έχουν να κάνουν με αγαπημένα πρόσωπα που θέλουμε να κρατήσουμε κοντά μας για πάντα.

7. Πλάτη

30

Η πλάτη είναι ο καλύτερος καμβάς για μεγάλα τατουάζ. Και αυτό το σημείο εξυπηρετεί περισσότερο αισθητικό σκοπό. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα τατουάζ στην πλάτη δεν έχουν νόημα, αλλά δίνουν έμφαση στο σχήμα, παρά στην ουσία. Τα τατουάζ των γυναικών στην πλάτη θεωρούνται άκρως αισθησιακά.

8. Μηρός και γάμπα

31

Τα τατουάζ σε αυτά τα σημεία δεν γίνονται λόγω του ότι είναι σέξι. Είναι μεγάλα και μπορεί να κάνουν το πόδι κάποιου να μοιάζει με έργο τέχνης. Όπως και τα χέρια, τα πόδια καλύπτονται, άρα είναι τέλεια για όσους θέλουν να δείξουν την επαναστατική τους πλευρά, αλλά όχι σε όλους.

9. Αστράγαλος και πέλμα

32

Οι αστράγαλοι και τα πέλματα ενώνουν το σώμα με το έδαφος. Τα τατουάζ αυτά είναι συνήθως αισθησιακά και σύμβολα της θηλυκότητας. Γενικά, ο κόσμος συνήθως επιλέγει πουλιά, ψάρια ή λουλούδια.

Όπου κι αν βρίσκεται το τατουάζ, σχεδόν πάντα έχει ένα ξεχωριστό μήνυμα και μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητα κάποιου. Παρατηρήστε, λοιπόν, περισσότερο τους γύρω σας για να ανακαλύψετε τα μυστικά που μπορεί να κρύβουν τα τατουάζ τους!

Credit: healthhacks.be

Αφήστε το σχόλιο σας: