Έρωτας είναι να σου καυλώνει το μυαλό - Fanpage
ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Έρωτας είναι να σου καυλώνει το μυαλό

 

Γράφει ο Δημήτρης Μπότης

Η καύλα του μυαλού, εκεί που αρχίζουν και τελειώνουν όλα. Μια φράση που μέσα της θα ανακαλύψεις την απόλυτη και πιο ολοκληρωμένη πλευρά του συναισθήματος. Είναι η πιο όμορφη χυδαιότητα του έρωτα.

Το να εξιτάρεις ένα μυαλό χωρίς καν να έχεις ακουμπήσει το σώμα, σου δίνει τη δύναμη να ανακαλύψεις τα όριά σου. …


 

Γράφει ο Δημήτρης Μπότης

Η καύλα του μυαλού, εκεί που αρχίζουν και τελειώνουν όλα. Μια φράση που μέσα της θα ανακαλύψεις την απόλυτη και πιο ολοκληρωμένη πλευρά του συναισθήματος. Είναι η πιο όμορφη χυδαιότητα του έρωτα.

Το να εξιτάρεις ένα μυαλό χωρίς καν να έχεις ακουμπήσει το σώμα, σου δίνει τη δύναμη να ανακαλύψεις τα όριά σου. Η προσδοκία να τα ξεπεράσεις γίνεται όλο και πιο εφικτή. Πόσοι άνθρωποι παίζουν σήμερα με τη φωτιά αλλά δεν καταφέρνουν να καούν όπως είναι και το φυσιολογικό; Η πλειοψηφία. Ας μην κρυβόμαστε πίσω απ’ το δάχτυλό μας.

Το να γδύσεις ένα κορμί και να το κατακτήσεις είναι το μόνο εύκολο. Δε χρειάζεται να κάνεις και πολλά για να συμβεί. Η έκσταση που θα σε πλημμυρίσει εκείνη τη στιγμή μπορεί να είναι έντονη, αλλά δεν κρατάει για πολύ. Ο οργασμός θα έρθει, ωστόσο θα είναι και σιωπηλός. Πάντα κάτι θα σου λείπει.

Απίστευτο κι όμως Αληθινό! Χάσε 10 Κιλά Μέσα σε 10 Μέρες! Μάθε πως!

Μυαλό, καρδιά, ψυχή, πάθος, πόθος κι αρχέγονα συναισθήματα είναι όλα αυτά που θα σου δώσουν αυτό που ζητάς. Ο συνδυασμός όλων αυτών είναι θανατηφόρος. Δεν υπάρχει καμία επιστροφή και το σημάδι που θα αφήσουν μέσα σου θα σε ακολουθεί για όλη σου τη ζωή.

Όταν το «με καυλώνεις», το «σε θέλω» και το «σ’ αγαπώ» αποκτήσουν την ίδια ένταση τότε το αποτέλεσμα θα είναι οι πεταλούδες στο στομάχι σου να γίνουν πυροτεχνήματα. Η μια έκρηξη θα διαδέχεται την άλλη κι εσύ δε θα μπορείς να συνέλθεις. Η κάθε φορά θα είναι μοναδική. Θα εθιστείς επικίνδυνα χωρίς να σε ενδιαφέρει αν θα χάσεις τον εαυτό σου.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όταν ερωτεύεσαι έναν άνθρωπό το πρώτο που θέλεις να σου συμβεί είναι να ζήσεις κάτι ξεχωριστό. Να σου προσφέρει ψυχική γαλήνη, μια ηδονική εγκεφαλική διέγερση, ατέλειωτη σωματική αναστάτωση και συναισθηματική έκσταση. Να σε καθηλώνει και να υπάρχει σε κάθε σου σκέψη. Ανυπομονώντας για την ώρα και τη στιγμή που θα μιλήσετε, που θα συναντηθείτε. Και φυσικά να υπάρχει αμοιβαιότητα και διάρκεια.

Κι όμως το να ερεθίσεις ένα μυαλό δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ενδεχομένως σου ακούγεται.  Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στη μάχη αποφασισμένος να σαρώσεις τα πάντα στο πέρασμά σου. Δε θέλει στρατηγικές πάρα μόνο να είσαι ο εαυτός σου. Να τολμήσεις χωρίς καμία δεύτερη σκέψη φροντίζοντας τον άλλο όπως φροντίζεις εσένα. Να ξυπνάς και να κοιμάσαι με τη σκέψη του. Να δένεσαι μαζί του χωρίς να τον πνίγεις.

Δώσε την ελευθερία να μιλάτε ανοιχτά για το κάθε θέμα. Να κάνετε έρωτα με τα βλέμματά σας. Μη βολεύεστε με το λίγο. Η εμπιστοσύνη μεταξύ σας να είναι χτισμένη σε γερές βάσεις. Κανένας συμβιβασμός. Καμία υποχώρηση από αυτά που επιθυμείτε. Οι μέρες σας να είναι γεμάτες από ζωηρά κι ανεξέλεγκτα συναισθήματα. Οι νύχτες σας παθιασμένες με απανωτούς οργασμούς. Και μην ξεχνάς τον ρομαντισμό, η ηδονή του είναι πρωτόγνωρη.

Με αγγίζεις χωρίς να με ακουμπάς. Με ερεθίζεις μόνο με τη σκέψη. Μου αναστατώνεις  όλο μου το είναι χωρίς να σε βλέπω. Δε θέλω να τελειώσει όλο αυτό. Μαζί κι όπου μας βγάλει». Μόλις ακούσεις όλα τα παραπάνω τότε ξέρεις ότι έχεις καταφέρει αυτό που ονειρευόσουν.  Και πίστεψέ με, θα πρέπει να νιώθεις πολύ τυχερός που το κατάφερες όλο αυτό γιατί στην εποχή μας οι άνθρωποι σκορπίζονται σε διάφορες ανούσιες καταστάσεις.

Κάθε ταξίδι σ’ έναν άνθρωπο έχει σαν αφετηρία την  απόλυτη αφοσίωση. Αν δεν το έχεις, απλά ζεις το παραμύθι από την πλευρά του αναγνώστη. Το να παρατηρείς απλά κάτι ενώ μπορείς να το ζήσεις είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις.

Έρωτας είναι ο θρίαμβος της φαντασίας και της μαγείας έναντι του ρεαλισμού. Η ανυπέρβλητη αξία της πραγματικής καψούρας.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories