Γιατί Επιλέγετε Πάντα Λάθος Συντρόφους; - Fanpage

Γιατί Επιλέγετε Πάντα Λάθος Συντρόφους;

Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο για ένα άτομο να βρει το σωστό σύντροφο, αλλά ίσως είναι πιο εύκολο να αποφύγει τον λάθος.

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί ερωτεύεστε λάθος άντρες; Γιατί πάντα διαλέγετε ακατάλληλους ανθρώπους για να κάνετε σχέση; Τι σας συμβαίνει;

Για να καταφέρετε να δώσετε απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα πρέπει να ανατρέξετε στο παρελθόν. Όλοι οι άνθρωποι κουβαλάνε τα δικά τους βιώματα, συναισθήματα και εμπειρίες του παρελθόντος. Οι επιλογές ενός ατόμου οφείλονται στις εμπειρίες και τα βιώματα του.

Το παρελθόν είναι εκείνο που διαμορφώνει την προσωπικότητά μας και μας κάνει ξεχωριστούς. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ενώ έχουμε υποσχεθεί στον εαυτό μας ότι δεν θα ξανακάνουμε τα ίδια λάθη, συνεχίζουμε να επιστρέφουμε στα ίδια και τα ίδια.

Μια ακόμα αιτία που επιλέγετε λάθος συντρόφους είναι ότι δεν μπορείτε να είστε χωρίς σχέση. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι είναι καλό να μένει κανείς μόνος για κάποια χρόνια, έτσι ώστε να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και να μπορέσει να συνάψει αργότερα μια υγιής σχέση. Δυστυχώς όμως μετά από τα 30 έτη είναι όλο και πιο δύσκολο για ένα άτομο να μείνει χωρίς σχέση. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε επιλογές συντρόφου για λάθος λόγους.

Κι όμως υπάρχει σωτηρία

Γνωρίστε καλά τον εαυτό σας. Μήπως ο εσωτερικός σας κόσμος λειτουργεί ως μαγνήτης των λάθος ανθρώπων;

Αποκτήστε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Να θυμάστε πως εσείς οι ίδιες είστε οι πρωταγωνίστριες της ζωής σας και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας.

Να είστε αληθινές. Μην συμβιβάζεστε με καταστάσεις προκείμενου να αποκτήσετε μια σχέση που τόσο πολύ θέλετε.

Μην φοβηθείτε να επικοινωνήσετε αυτό που είστε από την πρώτη στιγμή. Να είστε ο εαυτός σας.

Ζητήστε τη γνώμη των φίλων σας. Να είστε προετοιμασμένες για την αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι.

Πηγή:  jenny.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: