Η Επιστήμη Μίλησε: Υπάρχουν 9 Τύποι Αγκαλιάς και ο κάθε ένας δείχνει ΚΑΤΙ μοναδικό για τη Σχέση σας! - Fanpage

Η Επιστήμη Μίλησε: Υπάρχουν 9 Τύποι Αγκαλιάς και ο κάθε ένας δείχνει ΚΑΤΙ μοναδικό για τη Σχέση σας!

Δεν εκφράζουν όλοι οι άντρες τα συναισθήματα τους με λόγια. Ευτυχώς, η γλώσσα του σώματος βοηθά. Θέλετε να μάθετε τι λένε οι αγκαλιές για την σχέση σας; Διαβάστε παρακάτω τα 9 διαφορετικά είδη αγκαλιάς:

1. Η αγκαλιά από πίσω

Μια δυνατή αγκαλιά από πίσω δείχνει ότι αυτός που σας αγκαλιάζει είναι έτοιμος να σας προστατέψει από όλες τις δυσκολίες και δεν φοβάται τις ευθύνες. Είναι πραγματικός ιππότης και δίπλα του σίγουρα θα αισθανθείτε ασφάλεια.

1

2. Η αγκαλιά από τη μέση

Ακόμα και αν ο άντρας δεν έχει εξομολογηθεί τα συναισθήματα του προς εσάς, αυτή η αγκαλιά μιλά από μόνη της. Στέκεται άοπλος μπροστά σας και θέλει να περάσετε μαζί όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Προσοχή: αυτοί οι άντρες ερωτεύονται και ξεπερνάνε εύκολα.

2

3. Η αγκαλιά με χτυπηματάκι στην πλάτη

Αυτή η αγκαλιά είναι πιο συνηθισμένη στις φιλικές παρά στις ερωτικές σχέσεις. Αν είστε απλά φίλοι τώρα, μια ερωτική σχέση είναι απίθανη – ωστόσο, φίλος σας θα σας στηρίξει και θα σας ακούσει. Και αν είστε σε σχέση και αυτό είναι το μόνο είδος αγκαλιάς, αξίζει να το συζητήσετε. Φαίνεται ότι ο άντρας σας δεν είναι μαζί σας λόγω του έρωτα.

3

4. Η αγκαλιά που κοιτάζεστε στα μάτια

Αν σας αγκαλιάζει πολύ προσεκτικά και μετά κοιτάζει μέσα στα μάτια σας, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι: αυτό είναι ένα σύμβολο πραγματικής και βαθιάς ένωσης μεταξύ σας. Σας εκτιμά πολύ και ό,τι συμβαίνει είναι πολύ σημαντικό για εκείνον. Τέτοιες σχέσεις έχουν μέλλον και πιθανόν ευτυχισμένο.

4

5. Η αγκαλιά-«Γέφυρα του Λονδίνου»

Υπάρχει κυριολεκτικά απόσταση μεταξύ σας και η αγκλιά από μόνη της φαίνεται βιαστική και ότι γίνεται από ευγένεια. Μπορεί να μην νοιάζεστε πραγματικά ο ένας για τον άλλο και να προσπαθείτε να το σώσετε. Αλλά γιατί; Αν δεν συμπαθείτε τον άλλο, αρκεί μια χειραψία ή ένα νεύμα. Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις: αν πάτε σε οικογενειακό γεύμα και συναντήσετε τον γκρινιάρη θείο σας, αυτή η αγκαλιά είναι χρήσιμη. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

5

6. Η μεγάλη αγκαλιά

Αυτή η αγκαλιά είναι γνωστή σε όλους: είναι απαραίτητη όταν χρειαζόμαστε την υποστήριξη ενός αγαπημένου. Έχει διάρκεια χωρίς να χρειάζονται λόγια και τα πράγματα φτιάχνουν κάπως. Πιστέψτε μας, ο σύντροφος σας είναι πρόθυμος να μείνει μαζί σας σε χαρές και λύπες, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

6

7. Η αγκαλιά με το ένα χέρι

Όταν ο σύντροφος σας περνάει το χέρι του πάνω από τον ώμο σας, προσπαθεί να σας προστατέψει από τις δυσκολίες. Αν είστε μόνο φίλοι, ο άντρας αυτός σας προσφέρει βοήθεια και υποστήριξη. Αλλά αν μια γυναίκα αγκαλιάζει έτσι έναν άντρα (ειδικά για να πει αντίο), τότε πιθανόν να τον βλέπει σαν καλό φίλο, αλλά δεν υπάρχουν πιθανότητες για σχέση.

7

8. Η πονηρή αγκαλιά

Ο άντρας αυτός έχει θυελλώδη διάθεση και ανυπομονεί να προχωρήσετε την σχέση σας σε νέο επίπεδο. Κι έτσι προσπαθεί να δείξει ότι η γυναίκα του ανήκει σε εκείνον και μόνο. Αν η σχέση σας έχει μόλις ξεκινήσει και ήδη δεν προσέχει πού βάζει τα χέρια του, αυτό δεν δείχνει βαθιά συναισθήματα. Μπορεί απλά να παίζει. Αλλά αν είστε μαζί πολύ καιρό, αυτού του είδους το φλερτ δεν κάνει κακό. Το αντίθετο, η φλόγα συνεχίζει να καίει και η αγάπη του είναι ζωντανή.

8

9. Η δυνατή αγκαλιά

Αν ένας άντρας σας αγκαλιάζει σφιχτά, χαϊδεύοντας απαλά την πλάτη σας, τότε είστε τυχερή: σας φέρεται καλά και σας λατρεύει. Τέτοιοι άντρες είναι ειλικρινείς και ρομαντικοί και ονειρεύονται μια δυνατή και ευτυχισμένη οικογένεια. Επίσης, γίνονται εξαιρετικοί σύζυγοι – γι’αυτό προσέξτε τον.

9

Credit: BrightSide

Αφήστε το σχόλιο σας: