Είσαι ιδιοφυΐα ή σχιζοφρενής; ΑΥΤΟ το απλό τεστ 2 ερωτήσεων θα σου αποκαλύψει την αλήθεια. - Fanpage

Είσαι ιδιοφυΐα ή σχιζοφρενής; ΑΥΤΟ το απλό τεστ 2 ερωτήσεων θα σου αποκαλύψει την αλήθεια.

Είναι σχεδόν αδύνατο να πείτε σε ένα φυσιολογικό άτομο ότι πάσχει από σχιζοφρένεια από την εμφάνισή του. Χρησιμοποιούνται πολλές ψυχιατρικές εξετάσεις και μέθοδοι για να διαπιστωθεί τι συμβαίνει στη ψυχοσύνθεση του ασθενούς και να καθοριστεί αν χρειάζεται βοήθεια.

Ετοιμάσαμε για σας 2 απλές ερωτήσεις που μπορούν να απαντηθούν μόνο από ένα σχιζοφρενή ή από μια εξαιρετική ιδιοφυΐα προσωπικότητα.

Σημαντικό: Για να έχετε ακριβή αποτελέσματα, απαντήστε στις ερωτήσεις σύμφωνα με τα συναισθήματά σας. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε σε αυτό που βλέπετε, και όχι σε αυτό που πρέπει να μοιάζει. Τώρα, κοιτάξτε τις εικόνες με προσοχή και απαντήστε στις ερωτήσεις.

1. Η μάσκα είναι κυρτή σε μία ή σε δύο πλευρές;

1

2. Η μάσκα περιστρέφεται προς μια κατεύθυνση ή σε δύο;

2

Απαντήσεις

3

1. Η μάσκα είναι κυρτή μόνο στη μία πλευρά.

2. Η μάσκα περιστρέφεται προς τη δεξιά κατεύθυνση.

Ποιος είστε; Τρελός ή ιδιοφυΐα;

Εάν απαντήσατε και στις δύο ερωτήσεις λανθασμένα, μην ανησυχείτε: είστε ένας εντελώς υγιής άνθρωπος. Αν μια από τις απαντήσεις ήταν προφανής σε εσάς, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε έναν φίλο που είναι ψυχίατρος.

Η αλήθεια είναι ότι ο εγκέφαλος ενός υγιούς ατόμου τείνει προς την αυτοαπάτη. Λαμβάνει υπόψη τεχνητές μορφές και επιπλέον σκιές, «διορθώνοντας» την εικόνα. Δεχόμαστε την ψευδαίσθηση, ανεξάρτητα από το αν το θέλουμε ή όχι.

Οι σχιζοφρενείς δεν έχουν αυτή τη φαντασία. Οι εγκέφαλοί τους δεν μπορούν να δημιουργήσουν τη σύνδεση μεταξύ των λεπτομερειών. Βλέπουν τη μάσκα όπως ακριβώς είναι πραγματικά. Για αυτούς, η μάσκα είναι κοίλη και περιστρέφεται προς μία κατεύθυνση.

Τι διαφορά κάνει μια ιδιοφυΐα; Η σχιζοφρένεια και η ιδιοφυΐα δεν είναι τόσο διαφορετικές. Ωστόσο, είναι δυνατό να γίνει διάκριση μεταξύ τους. Οι ιδιοφυείς προσωπικότητες έχουν δύο τύπους σκέψης: ενός υγιή ανθρώπου καθώς ενός σχιζοφρενούς και είναι σε θέση να αλλάζουν ανάμεσα στις δύο μορφές σκέψης. Βλέπουν την ψευδαίσθηση ακριβώς όπως την βλέπει ένας φυσιολογικός άνθρωπος, αλλά βλέπουν επίσης αμέσως και την παγίδα. Αν το θέλουν, ο εγκέφαλός τους μπορεί να σταματήσει να αντιλαμβάνεται την απάτη.

Credit: BrightSide

Αφήστε το σχόλιο σας: