Ο Τρόπος που κρατιέστε χεράκι-χεράκι, αποκαλύπτει το μέλλον που θα έχει η σχέση σας. Πολύ έγκυρες πληροφορίες! - Fanpage

Ο Τρόπος που κρατιέστε χεράκι-χεράκι, αποκαλύπτει το μέλλον που θα έχει η σχέση σας. Πολύ έγκυρες πληροφορίες!

Κρατώντας από το χέρι τον αγαπημένο σας είναι τόσο φυσικό. Και φυσικά, μια τέτοια έκφραση συναισθημάτων δε θα μπορούσε να μην εξεταστεί από ψυχολόγους.

Μελετήσαμε προσεκτικά την έρευνα στον τομέα της κοινωνικής συμπεριφοράς και ανακαλύψαμε πως ο τρόπος που κρατάτε τα χέρια σας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τη σχέση σας.

Χαλαρό δέσιμο των δακτύλων

1

Αυτή η μέθοδος δείχνει ότι η σχέση σας είναι συναισθηματικά σταθερή και εμπιστεύεστε πλήρως τον σύντροφο σας. Επομένως, δείχνετε στους άλλους ότι είστε σε μια σχέση, ενώ παράλληλα αφήνετε προσωπικό χώρο – σέβεστε τα συναισθήματα και την ατομικότητα του άλλου.

Παλάμη μέσα σε παλάμη

2

Μια αρκετά κοινή μέθοδος που δείχνει ποιος κυριαρχεί στη σχέση. Αυτός του οποίου το χέρι κατευθύνεται προς τα κάτω, παίρνει τη θέση του ηγέτη και θέλει να φέρει την ευθύνη στη σχέση. Για τους άνδρες, αυτός ο τρόπος είναι χαρακτηριστικός όταν θέλουν να προστατεύσουν ή να ηρεμήσουν.

Δεμένα δάχτυλα

3

Σας συνδέουν πολύ βαθύτερα συναισθήματα πέρα από την φυσική έλξη. Προσπαθείτε να είστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλον, χωρίς να κρύβετε τις αδυναμίες και τα μειονεκτήματά σας. Η σχέση σας βασίζεται στην εμπιστοσύνη και την αμοιβαία φροντίδα.

Κράτημα ενός δαχτύλου

4

Η σχέση σας βρίσκεται στο στάδιο του φλερτ και του παιχνιδιού. Ακόμα μελετάτε ο ένας τον άλλον και έχετε ρομαντική διάθεση χωρίς σοβαρές υποχρεώσεις. Αυτός ο τρόπος είναι χαρακτηριστικός στο στάδιο των ερωτευμένων, όταν δεν υπάρχει ακόμα βαθιά πνευματική οικειότητα.

Τυχαία αγγίγματα

5

Όταν περπατάτε ο ένας δίπλα στον άλλον, τα χέρια σας μερικές φορές αγγίζουν μεταξύ, αλλά δεν κρατάτε τα χέρια – ο ένας από τους δυο σας δίνει ένα μη λεκτικό σήμα συμπάθειας. Αλλά τις περισσότερες φορές αυτές οι σχέσεις δεν υπερβαίνουν τη φιλία και την αγάπη και δεν δείχνουν ερωτισμό.

Κράτημα από τα δάχτυλα

6

Αυτός που κρατά τα δάχτυλά δείχνει τον σεβασμό και την αφοσίωσή του και δείχνει την προθυμία του να υπερασπιστεί. Αυτός που κρατιέται το χέρι του, δείχνει πλήρη εμπιστοσύνη. Αυτός ο τρόπος κράτησης των χεριών αποδεικνύει μια υγιή και μακροχρόνια σχέση.

Κράτημα από τον καρπό

7

Αυτή η μέθοδος, η οποία εξωτερικά δείχνει αρκετά επιθετική, δείχνει τη φυσική σας έλξη, το πάθος σας, αλλά και την αμοιβαία ανάγκη να είστε ο ένας κοντά στον άλλον. Αλλά, ίσως, αυτή η κίνηση υποδηλώνει έναν αυστηρό χαρακτήρα που αγαπάει τον εαυτό του.

Κράτημα από τη μέση

8

Η σχέση σας είναι οικεία και ερωτική. Με αυτόν τον τρόπο, βρίσκετε μια λύση σε μια βόλτα και την αγκαλιά. Αν η χειρονομία δεν είναι αμοιβαία μπορεί να υποδεικνύει για την έκφραση ιδιοκτησίας του ενός συντρόφου.

Κράτημα κάτω από το χέρι

9

Με αυτόν τον τρόπο η γυναίκα δείχνει την αδυναμία της, θέλει να λάβει υποστήριξη. Αυτή η χειρονομία είναι κλασική και εκφράζει μια σταθερή, καθιερωμένη σχέση. Αλλά αυτή η αγκαλιά δεν σημαίνει απαραίτητα αγάπη και μπορεί να συμβεί σε πλατωνικές σχέσεις.

Credit: Adme

Αφήστε το σχόλιο σας: