Όλη η Αλήθεια! Μάθετε τι Σημαίνουν Πραγματικά οι Γραμμές στον Καρπό σας - Fanpage

Όλη η Αλήθεια! Μάθετε τι Σημαίνουν Πραγματικά οι Γραμμές στον Καρπό σας

Read this one in private.

Gepostet von Guff am Samstag, 29. Juli 2017

Πόσα γνωρίζετε πραγματικά για το σώμα σας; Πόσο διαισθητικοί είστε; Ξέρετε πάντοτε τι συμβαίνει ή τι πρόκειται να συμβεί;

1

Μερικοί άνθρωποι είναι απίστευτα διαισθητικοί. Ξέρουν πότε πρόκειται να αρρωστήσουν. Γνωρίζουν ποια κρεατοελιά είναι καινούργια και ποια δεν είναι.

Mandatory Credit: Photo by Garo/Phanie/REX (1896004iw) Model released - Sore throat. Woman stroking her throat. Various

Είναι και άλλοι πάλι, που δεν έχουν ιδέα για το συμβαίνει στο σώμα τους. Είναι αυτοί που ποτέ δεν είναι σίγουροι για το τι έφαγαν και τραυμάτισαν τόσο πολύ το στομάχι τους.

3

Έχετε παρατηρήσει ποτέ τις γραμμές στον καρπό σας; Εάν κρατήσετε το χέρι σας στην ευθεία, μπορείτε να δείτε μία, δύο, τρεις ή τέσσερις γραμμές εκεί. Και όχι, αυτές οι γραμμές δεν είναι σημάδι γήρατος.

4

Φαίνεται ότι κάθε μία από αυτές τις τέσσερις γραμμές, έχει τη δική της έννοια. Και είναι σημαντική. Ακόμα και ο αριθμός των γραμμών που έχετε στον καρπό σας, έχει νόημα.

5

Εάν έχετε μόνο μια γραμμή στον καρπό σας, σημαίνει ότι πρόκειται να ζήσετε μια σύντομη ζωή. Μια γραμμή σημαίνει ότι δεν θα ζήσετε περισσότερο από 28 χρόνια.

6

Οι δύο γραμμές σημαίνουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Το πολύ, 56 χρόνια.

7

Τρεις γραμμές σημαίνουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Περίπου 84 χρόνια. Δεν είναι και άσχημα!

8

Τώρα, το να έχει κάποιος τέσσερις γραμμές είναι σπάνιο. Έχοντας τέσσερις γραμμές, σημαίνει ότι θα ζήσετε πάνω από 84 χρόνια.

9

Κάθε γραμμή έχει επίσης μια συγκεκριμένη σημασία. Η πρώτη γραμμή, η πιο κοντινή στην παλάμη του χεριού σας, είναι η πιο σημαντική. Είναι αυτό που υποδεικνύει το είδος των προβλημάτων υγείας που μπορεί να έχετε.

10

Αν αυτή η γραμμή είναι «καθορισμένη με ακρίβεια και δεν είναι κομμένη», τότε μπορείτε να περιμένετε μια υγιή ζωή. Αν είστε γυναίκα και η γραμμή είναι κομμένη, μπορεί να έχετε προβλήματα αναπαραγωγής. Το ίδιο συμβαίνει και για τους άνδρες. Ακόμα, η κομμένη πρώτη γραμμή δείχνει ότι είστε «ευγενικός και άγριος».

11

Η δεύτερη γραμμή δείχνει πόσο πλούσιος θα είστε στη ζωή. Αν είναι μια ευθεία γραμμή, τότε μπορείτε να περιμένετε «ευτυχία, πλούτο και επιτυχία». Η κομμένη δεύτερη γραμμή δεν σημαίνει απαραίτητα φτώχεια, αλλά μπορεί να σημαίνει ότι θα αγωνιστείτε περισσότερο για να επιτύχετε αυτά τα πράγματα.

12

Η τρίτη γραμμή δείχνει το είδος της φήμης και της δύναμης που θα έχετε. Μια ευθεία γραμμή που δεν σπάει, δείχνει ότι θα είστε «ισχυρό πρόσωπο με εξουσία».

13

Η τέταρτη γραμμή χρησιμεύει ως «υποστήριξη» για την τρίτη. Ως εκ τούτου, αναμένετε ότι θα γίνετε ένα πραγματικά ισχυρό πρόσωπο.

14

Λοιπόν, τι λέει ο καρπός σας για σας;

15

Credit: Guff

Αφήστε το σχόλιο σας: