Ανθρωπιά: Ο Jon Bon Jovi Άνοιξε δύο Εστιατόρια και Σερβίρει Δωρεάν Φαγητό στους φτωχούς - Fanpage

Ανθρωπιά: Ο Jon Bon Jovi Άνοιξε δύο Εστιατόρια και Σερβίρει Δωρεάν Φαγητό στους φτωχούς

Jon Bon Jovi: Άνοιξε δύο εστιατόρια και σερβίρει δωρεάν φαγητό στους φτωχούς

Jon Bon Jovi: Εκτός από πετυχημένος και δημοφιλής τραγουδιστής ο Jon Bon Jovi αποδεικνύεται και Ανθρωπος με το άλφα κεφαλαίο. Πάντοτε ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα ο τραγουδιστής αποφάσισε να δημιουργήσει δύο εστιατορία για να προσφέρει στην κοινωνία.Τα εστιατόρια του Jon Bon Jovi μοιράζουν καθημερινά ένα πιάτο φαγητό σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η απόφαση του Jon Bon Jovi για την δημιουργία των εστιατορίων 

Ο διάσημος τραγουδιστής αποφάσισε να δημιουργήσει δύο εστιατόρια, τα οποία θα προσφέρουν στην κοινωνία και στο κοινωνικό σύνολο. Τα συγκεκριμένα εστιατόρια δίνουν φαγητό σε άτομα, τα οποία το έχουν πραγματικά ανάγκη. Πρόκειται για φτωχούς ανθρώπους, οι οποίοι επιζητούν εναγωνίως ένα πιάτο φαγητό για να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Μαγειρεύει και σερβίρει ο ίδιος ο Jon Bon Jovi

Ο διάσημος τραγουδιστής τελικά, όχι μόνο κατάφερε να κάνει πράξη, τα σχέδιά του, αλλά προχώρησε και στην ανακοίνωσή τους.

Μάλιστα, από το συγκεκριμένο εστιατόριο έχουν τραβηχτεί στιγμιότυπα, τα οποία δείχνουν τον ίδιο να βρίσκεται στο χώρο της κουζίνας. Ο Jon Bon Jovi συμμετέχει στη διαδικασία του μαγειρέματος των γευμάτων.

Μάλιστα, ο μεγάλος τραγουδιστής δείχνει να το απολαμβάνει πραγματικά και να είναι ευχαριστημένος. Μακάρι το παράδειγμα του soul kitchen να το μιμηθούν και άλλοι..

Αφήστε το σχόλιο σας: