Αυτή η 24χρονη ΔΕΝ έχει ούτε μία Φίλη και Παντρεύεται σε 7 ημέρες. Δείτε όμως ΤΙ έκαναν οι Κολλητοί της και θα Πάθετε Πλάκα! - Fanpage

Αυτή η 24χρονη ΔΕΝ έχει ούτε μία Φίλη και Παντρεύεται σε 7 ημέρες. Δείτε όμως ΤΙ έκαναν οι Κολλητοί της και θα Πάθετε Πλάκα!

Τι θα κάνατε αν θέλατε να κάνετε μία νυφική φωτογράφιση αλλά δεν είχατε καθόλου φίλες; Θα καλούσατε τους φίλους σας; Αυτό ακριβώς έκανε η 24χρονη Rebeca από την Βραζιλία και μπορούμε να πούμε πως ήταν πολύ καλή ιδέα.

‘Μου ήρθε αυτή η ιδέα μία εβδομάδα πριν τον γάμο ενώ κοιτούσα φωτογραφήσεις από άλλες νύφες με τις φίλες τους, που φορούσαν ρόμπες, έπιναν σαμπάνιες και στενοχωρήθηκα που δεν μπορούσα να κάνω και εγώ κάτι παρόμοιο. Η φωτογράφιση ήταν πολύ διασκεδαστική. Όλοι πίναμε σφηνάκια και γελούσαμε τόσο πολύ που δυσκολευτήκαμε να την ολοκληρώσουμε.

Η Rebeca σπουδάζει μηχανικός υπολογιστών και είναι η μία από τις 4 γυναίκες που υπάρχουν στο τμήμα της των 60 μαθητών και είναι λογικό το ότι οι περισσότεροι φίλοι της είναι άντρες.

Μόλις ανέβασε τις φωτογραφίες αυτές στο Facebook, το διαδίκτυο την ερωτεύτηκε αμέσως. ‘Χαίρομαι πολύ για τις φωτογραφίες αυτές. Μερικές φορές τις κοιτάω και γελάω μόνη μου. Αλλά δεν περίμενα να γίνουν τόσο viral.’ .

Περισσότερες πληροφορίες: Photographer’s Facebook | Rebeca’s Instagram

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

Πώς σας φάνηκε η ιδέα της;

Credit: boredpanda.com

Αφήστε το σχόλιο σας: