Η Τέχνη του Φιλιού: 7 Πολύτιμες Συμβουλές για να Μάθετε να Φιλάτε Υπέροχα. Δώστε βάση στην 6η! - Fanpage

Η Τέχνη του Φιλιού: 7 Πολύτιμες Συμβουλές για να Μάθετε να Φιλάτε Υπέροχα. Δώστε βάση στην 6η!

H γλώσσα θα πρέπει να χρησιμοποιείται σαν πολιορκητικός κριός και είναι καιρός να το κάνετε και εσείς αυτό. Απλά βάλτε την όσο πιο γρήγορα και βίαια μπορείτε. Βλέπετε, το φιλί είναι ένα παιχνίδι ποσότητας και όχι ποιότητας, οπότε θα πρέπει να φέρεστε στο στόμα του συντρόφου σας όπως τα κουμπιά στο χειριστήριο όταν παίζετε Tekken.

3

Το να φιλιέσαι με κάποιον προϋποθέτει αρκετή λίπανση. Και χάρη στην μητέρα φύση, έχουμε μία ατελείωτη ποσότητα στους σιελογόνους αδένες μας. Ο σύντροφός σας θα εκτιμήσει τους κουβάδες με τους χυμούς που θα νιώθει πάνω στο πρόσωπό του. Εξάλλου, αυτό είναι που θα σας κάνει ένα δοτικό εραστή. 

4

Γιατί να παραμείνετε στο στόμα όταν υπάρχουν και τα περίχωρα; Αφήστε τον σύντροφό σας άφωνο με την ακρίβειά σας, τρυπώντας σαν πουλί το πρόσωπό του λες και χτίζετε σπίτι για τα παιδιά σας.

5

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερα από το να είσαι ο εαυτός σου, ειδικά εάν νιώθεις χαλαρός και δεν σε απασχολεί τίποτα. Οπότε την επόμενη φορά που θα φιλιέστε με κάποια απλά πέστε για ύπνο. Έτσι, μπορεί τα όνειρά σας να βγουν πραγματικότητα.

6

Απλά επαναλάβετε την ίδια κίνηση ξανά και ξανά με τον σύντροφό σας μέχρι τελικά να βαρεθεί και να φύγει. 

7

Είναι σημαντικό να είμαστε ενεργοί, πάντα, χωρίς εξαίρεση. Οπότε την επόμενη φορά που θα δείτε ένα φιλί να έρχεται πέστε στο πρόσωπο του συντρόφου σας σαν τανκ. Θα είναι πολύ ερωτικό αν και είναι πιθανό να βγάλετε καρούμπαλο ή να πάθετε ελαφριά διάσειση. Αλλά στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται.

8

Η οπτική επαφή είναι πολύ αισθησιακή. Ακόμα και αν είναι μονόπλευρη. Απλά συνεχίστε την. Μην σταματήσετε. Ότι και να γίνει… μην σταματήστε.9

Εσείς έχετε κάποια άλλη συμβουλή να δώσετε πάνω στα φιλιά;

Credit: 9gag.com

Αφήστε το σχόλιο σας: