Κάποια μέρα, πριν το τέλος του κόσμου - Ο Σαμαράς τα λέει με το Θεό - Fanpage

Κάποια μέρα, πριν το τέλος του κόσμου – Ο Σαμαράς τα λέει με το Θεό

Κάποια μέρα, πριν το τέλος του κόσμου, ο Θεός αποφάσισε να δώσει μία τελευταία ευκαιρία στους λαούς του κόσμου για να μετανοήσουν.

Επέλεξε λοιπόν με κλήρωση τρεις αρχηγούς κρατών, για να μιλήσει μαζί τους. Tον Μπαράκ Ομπάμα, τον Πούτιν και τον Σαμαρά.

Πάει ο Μπαράκ Ομπάμα μπροστά στο θρόνο του Ύψιστου και του λέει:

– “Oh my God, πες μου, πότε η Αμερική θα γίνει η ισχυρότερη χώρα και δε θα συναντά πουθενά αντίσταση;”

– “Σε 100 χρόνια!”, απαντά ο Θεός.

-Αρχίζει τα κλάματα ο Μπαράκ Ομπάμα.

– “Γιατί κλαις παιδί μου;” ρωτάει ο Θεός.

– “Μέχρι τότε… θα έχω πεθάνει!”

Πάει ο Πούτιν στο Θεό και τον ρωτάει:

– “Κύριε, πότε η Ρωσία θα γίνει η ισχυρότερη χώρα του κόσμου;”

– “Σε… 200 χρόνια”, απαντά ο Θεός.

-Αρχίζει να κλάματα ο Πούτιν.

– “Γιατί κλαις παιδί μου;”, ρωτάει ο Θεός.

– “Μέχρι τότε… θα έχω πεθάνει!”

Πάει και ο Σαμαράς, γονατίζει και ρωτάει το Θεό:

– “Θεέ μου, να σε ρωτήσω κάτι και εγώ. Πότε θα γίνει η Ελλάδα η ισχυρότερη χώρα του κόσμου;”

Αρχίζει τα κλάματα ο Θεός.

– “Μα, Ύψιστε, γιατί κλαίτε;”

– “Μέχρι τότε… θα έχω πεθάνει και εγώ!

BONUS ANEKDOTA

Είναι 3 νταλικέρηδες. Ο ένας με μαυρισμένο μάτι, ο άλλος με διάφορες μελανιές και ο τρίτος με επιδέσμους σε όλο το σώμα του.

Λέει ο πρώτος:

“Α, ρε παιδιά, καλό το τιμόνι, δε λέω αλλά με κάνει να αποκτάω κάτι συνήθειες, άλλο πράμα. Να, προχθές για παράδειγμα που γύρισα από ένα μεγάλο ταξίδι, Ιταλία είχα πάει, μπαίνω σπίτι, πιάνω τη γυναίκα μου, τη βάζω κάτω, τις αλλάζω τα πετρέλαια…. και μετά τι λέτε ότι κάνω; Να, πιάνω ένα 50ευρω και το ακουμπάω στο κομοδίνο. Με το που το βλέπει αυτό η γυναίκα μου, αφήστε, μου ρίχνει μια μπουνιά, είδα τον ουρανό σφοντύλι!!!”

– “Κοίτα”, λέει ο δεύτερος, “που και εγώ είχα μια παρόμοια εμπειρία! Ακούστε τώρα να δείτε!! Γυρνάω σπίτι, έλειπα 5 βδομάδες είχα πάει Λονδίνο, βλέπω τη γυναίκα μου, την πιάνω, τη βάζω κάτω, τις αλλάζω τα φώτα. Και εκεί που τελειώνω, βγάζω από την τσέπη του παντελονιού ένα 50ευρω και το δίνω στη γυναίκα μου. Εδώ όμως σας θέλω. Τι κάνει αυτή; Μου δίνει ρέστα 15 ευρώ!!!! Έγινε χαμός σπίτι… Γι’ αυτό και οι μελανιές…”

– “Ρε παιδιά, να μα τη πίστη μου, δεν θα με πιστέψετε τι μου συνέβη εμένα”, λέει ο τρίτος που είχε τα μαύρα του τα χάλια. “Γυρίζω σπίτι μου, βλέπω τη γυναίκα μου, τη βάζω κάτω, της άλλαξα τον αδόξαστο. Εκεί που το κάναμε χτυπάει το κουδούνι. “Αμάν!!”, μου λέει, “ο άντρας μου!! Πέσε απ’ το μπαλκόνι!!. Και τι κάνω εγώ; Έπεσα… !!!!!!!!!! ”

Αφήστε το σχόλιο σας: