Ο Τροχονόμος έκανε σήμα στις Γιαγιάδες να σταματήσουν αμέσως το Αυτοκίνητο. Ο Λόγος; Ξεκαρδιστικός! - Fanpage

Ο Τροχονόμος έκανε σήμα στις Γιαγιάδες να σταματήσουν αμέσως το Αυτοκίνητο. Ο Λόγος; Ξεκαρδιστικός!

Την ιστορία που ακολουθεί την βρήκαμε στο διαδίκτυο και αμέσως την λατρέψαμε. Ξεκινάει με έναν αστυνομικό που σταμάτησε μία κυρία επειδή την είδε να οδηγάει πολύ αργά…

Περιμένοντας στην άκρη του δρόμου για να πιάσει οδηγούς που έτρεχαν, ένας αστυνομικός είδε ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει πολύ αργά. Σκέφτηκε: ‘Αυτός ο οδηγός είναι το ίδιο επικίνδυνος με κάποιον που τρέχει!’. Έτσι, άνοιξε τα φώτα του και τον σταμάτησε. Πλησιάζοντας το αμάξι, παρατήρησε πως μέσα ήταν 5 ηλικιωμένες κυρίες – δύο στα μπροστινά καθίσματα και τρεις πίσω.

Η οδηγός εμφανώς μπερδεμένη, του είπε:

– Αστυνόμε, δεν καταλαβαίνω, ήμουν ακριβώς στο όριο ταχύτητας! Ποιο είναι το πρόβλημα;

– Κυρία μου δεν τρέχατε αλλά πρέπει να ξέρετε πως το να πηγαίνετε πιο αργά από το όριο ταχύτητας είναι το ίδιο επικίνδυνο για τους άλλους οδηγούς.

– Πιο αργά από το όριο ταχύτητας; Όχι κύριε, ήμουν ακριβώς πάνω στο όριο ταχύτητας… 22 μίλια την ώρα!

Ο αστυνόμος, προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο του, της εξήγησε πως το ’22’ ήταν ο αριθμός του δρόμου, όχι το όριο ταχύτητας. Λίγο ντροπιασμένη, η γυναίκα χαμογέλασε και ευχαρίστησε τον οδηγό που της έδειξε το λάθος της.

– Πριν φύγετε όμως κυρία μου, πρέπει να ρωτήσω… είναι όλοι στο αμάξι καλά; Αυτές οι γυναίκες φαίνονται σοκαρισμένες και δεν έχουν πει ούτε μια λέξη τόση ώρα.

– Θα είναι μια χαρά σε λίγο αστυνόμε. Μόλις βγήκαμε από τον δρόμο 119.

Credit: shareably.net

Αφήστε το σχόλιο σας: