Τα ξεκαρδιστικά μηνύματα ενός μπαμπά που... αγωνίζεται να αγοράσει σερβιέτες! - Fanpage

Τα ξεκαρδιστικά μηνύματα ενός μπαμπά που… αγωνίζεται να αγοράσει σερβιέτες!

Το ότι οι άντρες δεν το «έχουν» και πολύ με όλα τα καθαρά γυναικεία θέματα είναι σχεδόν δεδομένο! Ακόμα και αν σε μια οικογένεια η πλειοψηφία των μελών της είναι γένους θηλυκού, ο μπαμπάς το πιθανότερο είναι να μην έχει ιδέα από όλα τα καθημερινά, γυναικεία προβλήματα.

Ένα απ’ αυτά είναι –ποιο άλλο;- οι δύσκολες μέρες του μήνα! Ωστόσο, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι κάνουν υπεράνθρωπες γι’ αυτούς αλλά εκνευριστικές για εμάς προσπάθειες να μας βοηθήσουν.

Το παράδειγμα αυτού του μπαμπά απλά θα μας επιβεβαιώσει.

Ένα κορίτσι από τη Βρετανία, η Tia Savva, αποφάσισε να «ανεβάσει» στο διαδίκτυο τον ξεκαρδιστικό διάλογο που μοιράστηκε με τον μπαμπά της όταν του ζήτησε να της αγοράσει σερβιέτες απ’ το σούπερ- μάρκετ. Ελπίζουμε να θυμάται τις οδηγίες της κόρης του και για την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να την εξυπηρετήσει. Εκτός αν εκείνη το μετάνιωσε γιατί η αλήθεια είναι ότι, μέχρι να συνεννοηθεί, πέρασε αρκετή ώρα…

Δείτε τα αστεία μηνύματα που αντάλλαξαν κόρη και μπαμπάς και γελάστε ελεύθερα. Οφείλουμε να «παραδεχτούμε» τον μπαμπά για το θάρρος του και μόνο να αγοράσει σερβιέτες μόνος του.

Δεν θα το τολμούσαν και πολλοί…

1. Πώς φαίνεται ότι ψωνίζει για πρώτη -και ίσως για τελευταία- φορά σερβιέτες:

1

2. Από πότε οι σερβιέτες έχουν φτερά και μυρίζουν ωραία;

2

3. Πού το άκουσε αυτό, δεν θα μάθουμε ποτέ! Παίρνει, όμως, έξτρα πόντους για τη σοκολάτα.

3

Πηγή: mama365.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: