Μεθυσμένοι πνεύμονες
Μικροί προμαυρισμένοι πνεύμονες που ενεργοποιούνται όταν ο οργανισμός βρίσκεται σε κατάσταση μέθης. Αυτό εξηγεί το γεγονός γιατί μερικά άτομα καπνίζουν μόνο όταν πίνουν.
Ουροδόχος κύστη κινηματογράφου
Μια μικρότερη ουροδόχος κύστη που χρησιμοποιεί αποκλειστικά ο οργανισμός κατά τη διάρκεια παρακολούθησης ταινιών. Έχει μέγεθος το 1/4 ενός μικρού αναψυκτικού κινηματογράφου.
Ραχιαία μητρικά μάτια
Ένα ζευγάρι βοηθητικών ματιών που οι μητέρες αναπτύσσουν στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Αυτό τις επιτρέπει να αποτρέψουν στα παιδιά να κάνουν κάτι διασκεδαστικό ή φοβερό.
Στομάχι για επιδόρπιο
Ένα δευτερεύον όργανο που λειτουργεί μόνο όταν το κυρίως στομάχι είναι γεμάτο, αλλά θέλετε να φάτε εκείνο το μπράουνι κέικ σοκολάτας, που τόσο λαχταράτε.
Επίτιμο κέντρο αυτιού
Ένα όργανο στο εσωτερικό του αυτιού, που σας επιτρέπει να ακούτε το όνομά σας σε θορυβώθη δωμάτια. Καθώς μεγαλώνετε το ίδιο όργανο είναι υπεύθυνο για την λάθος προφορά των ονομάτων των celebrities.
Απεριόριστη κοιλότητα φλέγματος
Μια βαθιά ρινική κοιλότητα που ενεργοποιείται όταν το σώμα βιώνει κρυολόγημα ή συμπτώματα γρίπης. Δεν ξεμένει ποτέ από φλέγμα.
Δευτερεύον αντρικός εγκέφαλος
Ένας μικρότερος εγκέφαλος που βρίσκεται κοντά στη περιοχή των γεννητικών οργάνων του άντρα. Όταν βρίσκεται σε διέγερση, καταστέλλει τη κρίση του άνω εγκεφάλου, που συχνά οδηγεί σε μη επιτυχείς προσπάθειες για φλερτ και κατανάλωση καυτερών φαγητών, επειδή ο κολλητός είπε ότι θα είναι φοβερό.
Μητρική επιδερμίδα
Ένα στρώμα δέρματος ανθεκτικό στη θερμότητα, που καλύπτει τα χέρια πολλών γυναικών που είναι μητέρες. Τις επιτρέπει να σηκώνουν καυτά σκεύη μαγειρικής, χωρίς τη χρήση προστατευτικών γαντιών.
Μελοδραματικός δακρυϊκός πόρος
Ένας υποδοχέας που βρίσκεται προσκολλημένος στον βασικό δακρυϊκό πόρο και ενεργοποιείται μόνο σε ταινίες που ξέρετε ότι δεν πρέπει να κλάψετε, αλλά τελικά ενδίδετε.
Οπίσθιο νευρικό σύστημα
Κοινώς γνωστό και ως εγκέφαλος-πισινός, αυτός ο λοβός είναι υπεύθυνος όταν ξεστομίζετε πολύτιμες πληροφορίες από τον εγκεφαλικό φλοιό. Σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να προκληθεί και λογοδιάρροια.
Credit: 9gag.com