8 Απαράδεκτοι Μπαμπάδες που έδωσαν τις Χειρότερες συμβουλές στις Κόρες τους. Ο 6ος είναι Επιεικώς Απαράδεκτος! - Fanpage

8 Απαράδεκτοι Μπαμπάδες που έδωσαν τις Χειρότερες συμβουλές στις Κόρες τους. Ο 6ος είναι Επιεικώς Απαράδεκτος!

1. “Ρώτησα τον πατέρα μου αν φαίνομαι χοντρή με αυτό το μαγιό και αυτός μου είπε: ‘συνέχισε να πίνεις και δεν θα σε νοιάζει.'”

13

2. “Μία φορά ήρθε ο πατέρας μου σε μία συναυλία της μπάντας μου και δεν έβγαλε καμία φωτογραφία. Όταν τον ρώτησα γιατί, μου είπε: ‘Κανείς δεν θέλει να την θυμάται.'”

14

3. ‘Όταν μεγάλωσα, ο πατέρας μου παραδέχτηκε πως μου έριχνε πάντα την μπάλα στο κεφάλι μου. Πίστευε πως έτσι θα μάθαινα πιο γρήγορα.’

15

4. “Στο πρώτο μάθημα οδήγησης, περάσαμε μπροστά από το νεκροταφείο και μου είπε: ‘να προσέχεις – εδώ πάνε οι κακοί οδηγοί.'”

16

5. “Όταν ήμουν μικρή, μια φορά είχα φωνάξει στον πατέρα μου: δεν είναι δουλειά σου να με ντροπιάζεις! Απάντησε: ‘Το ξέρω. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα.'”

17

6. “‘Όταν ξεκινήσεις μια νέα δουλειά, μην μιλάς πολύ. Έτσι, κανείς δεν θα καταλάβει πόσο χαζή είσαι.’ Του είπα ευχαριστώ. Μάλλον είχε πολύ δίκιο.”

19

7. “Στο αεροδρόμιο μου είπε: ‘Βάλε ένα παπούτσι σε κάθε βαλίτσα έτσι ώστε αν σου κλέψουν τα πράγματα να μην μπορούν να φορέσουν τα παπούτσια σου.'”

20

8. ‘Το γρασίδι μπορεί να είναι πιο πράσινο από την άλλη πλευρά αλλά σίγουρα έγινε μετά από πολύ προσπάθεια.’

22

Credit: boredpanda.com

Αφήστε το σχόλιο σας: