8 Σημαντικά Πράγματα που Δεν Πρέπει να κάνετε στο Γυμναστήριο. Το 1ο είναι ό’τι πιο Σιχαμερό - Fanpage

8 Σημαντικά Πράγματα που Δεν Πρέπει να κάνετε στο Γυμναστήριο. Το 1ο είναι ό’τι πιο Σιχαμερό

 

Αν έχετε πάει ποτέ σε ένα γυμναστήριο, τότε σίγουρα έχετε δει κάποια ενοχλητικά άτομο που δεν ακολουθούν τη σωστή εθιμοτυπία του γυμναστηρίου και να σας κάνει να εύχεστε να μένατε καλύτερα στο σπίτι. Σας παραθέτουμε 8 κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε για να κάνουν την εμπειρία του γυμναστηρίου πολύ πιο ευχάριστη για τον εαυτό μας και τους άλλες χρήστες του χώρου.

1. Μην αφήνετε τον εξοπλισμό ιδρωμένο

 

 

Αν και δεν υπάρχει τίποτα κακό με την εφίδρωση κατά τη διάρκεια της άσκησης, η χρήση μιας πετσέτας κατά τη γυμναστική είναι ένα σημαντικό μέρος της κατάλληλης εθιμοτυπίας του γυμναστηρίου, καθώς και να σκουπίσετε τον ιδρώτα σας από τον εξοπλισμό μετά τη χρήση. Να θυμάστε ότι τα περισσότερα από τα μηχανήματα είναι καλυμμένα με δέρμα, και ο ιδρώτας σας δεν θα εξαφανιστεί εκτός αν τον σκουπίστε.

2. Μην καταλαμβάνετε τον εξοπλισμό αν δεν τον χρησιμοποιείτε

 

 

Υπάρχουν άνθρωποι που απλά αράζουν πάνω στον εξοπλισμό. Γράφουν γραπτά μηνύματα στα κινητά τους, ελέγχουν τα e-mail, βγάζουν selfie, ή ακόμα και κοιμούνται, ενώ υπάρχουν άλλοι που περιμένουν τη σειρά τους για το συγκεκριμένο μηχάνημα. Αν είστε στο γυμναστήριο, βρίσκεστε εκεί για να ασκηθείτε. Μην το ξεχνάτε αυτό.

3. Κλήσεις και ηχεία

 

 

Μερικά από τα πιο ενοχλητικά άτομα στο γυμναστήριο είναι όσοι κάνουν πολύ μεγάλες και δυνατές συνομιλίες με τα τηλέφωνά τους κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης.

Άλλοι ενοχλητικοί τύποι είναι εκείνοι που τους αρέσει να παίζουν τη μουσική τους με την ένταση τόσο δυνατά, που οι άλλοι μπορούν να την ακούσουν ακόμα και μέσα από τα δικά τους ακουστικά.

4. Τα μηχανήματα είναι για όλους

 

 

Θυμάστε πώς στο νηπιαγωγείο μαθαίναμε ότι τα παιχνίδια ήταν για όλα τα παιδιά; Έτσι θα πρέπει να συμπεριφέρεστε και στο γυμναστήριο. Μην κολλάτε σε ένα μηχάνημα για ώρα. Μην δαπανάτε 2 ώρες στο διάδρομο, αν δείτε ότι υπάρχουν και άλλοι που περιμένουν να το χρησιμοποιήσουν.

5. Αφήνοντας βάρη παντού

 

 

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να έχουμε θυμάστε από την παιδική ηλικία είναι ότι δεν πρέπει να αφήνετε τα παιχνίδια σας παντού. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και στο γυμναστήριο: πάντα να βάζετε τα βάρη πίσω εκεί όπου ανήκουν. Αφήνοντας τα στο πάτωμα στο γυμναστήριο μπορεί να προκαλέσει την πτώση κάποιου ή να προκληθεί ατύχημα.

6. Πιέζοντας τους χρήστες γυμναστηρίου

 

 

Χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα για 60 λεπτά είναι αγένεια, αλλά το ίδιο είνα αν στέκεστε με τα χέρια σταυρωμένα μπροστά από κάποιον χρήστη που γυμνάζεται και ρίχνοντάς τους ματιά που λέει «τελείωνε».

.7 Τα αποδυτήρια του γυμναστηρίου δεν είναι το προσωπικό σας μπάνιο

 

 

Υπάρχει πάντα ότι κάποιο άτομο που παρελάσει γυμνό στο αποδυτήριο, κάνοντας τους άλλους να αισθάνονται άβολα, και υπάρχουν και εκείνοι που ξυρίζονται στο ντους για ώρες και αφήνουν τα πάντα καλυμμένα με αφρό και τρίχες.

Ακόμα κι αν δεν σας πειράζει να σας δουν γυμνούς, να θυμάστε ότι υπάρχουν άλλοι που νιώθουν άβολα να είναι γύρω από κάποιον που είναι γυμνός ή που βγάζει τα ρούχα του δημόσια. Σεβαστείτε τους άλλους, το χρόνο τους και την ιδιωτική τους ζωή. Λάβετε υπόψη ότι τα αποδυτήρια του γυμναστηρίου δεν είναι το προσωπικά σας μπάνιο, και βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει τα πάντα μετά το ντους.

8. Εμφανίζεστε αργά σε μάθημα

 

 

Μην αργείτε σε μάθημα. Δεν έχει σημασία αν είναι ένα μάθημα γυμναστικής ή μια συνεδρία personal training. Αυτό μπορεί να αποσπά την προσοχή του εκπαιδευτή και των άλλων μελών της τάξης. Αν φτάσατε αργά, τουλάχιστον βεβαιωθείτε ότι έχετε διακόψει την τάξη όσο το δυνατόν λιγότερο.

Πηγή:  tilestwra.com

Αφήστε το σχόλιο σας: