Δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα οι Πρωταγωνιστές του Τιτανικού, 20 χρόνια μετά την Προβολή της Ταινίας στου Κινηματογράφους! - Fanpage

Δείτε ΠΩΣ είναι σήμερα οι Πρωταγωνιστές του Τιτανικού, 20 χρόνια μετά την Προβολή της Ταινίας στου Κινηματογράφους!

1. Ο Leonardo DiCaprio ως Jack Dawson

1

Ο DiCaprio δεν ήταν αρχικά η πρώτη επιλογή της Century Fox για το ρόλο του Jack — αρχικά ήθελαν τον Tom Cruise και τον Brad Pitt — αλλά ο σκηνοθέτης James Cameron είχε άλλη γνώμη.

2. Η Kate Winslet ως Rose DeWitt Bukater

2

Η Winslet δήλωσε το 2014 ότι την «στοιχειώνει» το γυμνό πορτραίτο της ταινίας και ότι αρνείται να υπογράψει αντίγραφα του σε θαυμαστές.

3. Ο Billy Zane ως Caledon Nathan “Cal” Hockley

3

Η ατάκα «θα προτιμούσα να είμαι ερωμένη του παρά γυναίκα σου,» που λέει η Rose στον Cal, στην πραγματικότητα προέρχεται από τη σειρά Τwin Peaks, όπου πρωταγωνίστησε και ο Zane.

4. Η Kathy Bates ως Margaret “Molly” Brown

4

Η Reba McEntire αναγκάστηκε να αρνηθεί το ρόλο της Molly Brown εξαιτίας περιορισμένου ωραρίου.

5. Η Frances Fisher ως Ruth DeWitt Bukater

5

Η Fisher δήλωσε το 2012 ότι η Ruth ήταν από τους «ευκολότερους» ρόλους που έχει παίξει. «Ήταν μια μεταμόρφωση που έβγαινε πολύ φυσικά.»

6. Ο Victor Garber ως Thomas Andrews

6

Ο Garber ήταν ο αφηγητής της τηλεοπτικής ταινία Beyond Titanic μόλις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της ταινίας.

7. Ο Bernard Hill ως Καπετάνιος Edward John Smith

7

Αν και στην ταινία φαίνεται ότι ο Καπετάνιος μένει στο πηδάλιο του πλοίου καθώς το πλοίο βυθίζεται, ο πραγματικός Καπετάνιος Smith βούτηξε στη θάλασσα καθώς βυθιζόταν ο Τιτανικός.

8. Ο Jonathan Hyde ως J. Bruce Ismay

8

Ο δισεγγονός του J. Bruce Ismay, που ήταν διαχειριζόταν την εταιρεία White Star Line και που επιβίωσε από την τραγωδία, δήλωσε το 2012 ότι ο αμερικάνικος Τύπος φέρθηκε πολύ άσχημα στον προπάππου του. «Δεν ήταν ο άντρας που παρουσίαζαν και πιστεύω του αξίζει λίγη δικαιοσύνη τώρα που έχουν περάσει 100 χρόνια μετά το ατύχημα.»

9. Ο Eric Braeden ως John Jacob Astor IV

9

Ο Braeden δήλωσε ότι «καθώς εμφανίστηκε στις σκάλες στην τελευταία σκηνή, 150 τόνοι νερού έπεσαν από πάνω. Δε θυμάμαι τη σκηνή με μεγάλη ευχαρίστηση, για να είμαι ειλικρινής!»

10. Ο Ioan Gruffudd ως ο φρουρός Harold Lowe

10

Σε μία συνέντευξή του 2005, ο Gruffudd περιέγραψε πόσο έντονα ήταν τα γυρίσματα του Τιτανικού: «Κάποιες μέρες μπορεί να έκλαιγες στην καρέκλα του μακιγιάζ, όχι επειδή ο σκηνοθέτης είπε κάτι, αλλά επειδή η ατμόσφαιρα ήταν τόσο έντονη. Ο κόσμος ήταν εξαντλημένος, έπινε, κάπνιζε, έκανε πάρτυ όλο το βράδυ για να περάσει πιο ομαλά.»

11. Η Suzy Amis ως Lizzy Calvert

11

Η Amis και ο σκηνοθέτης του Τιτανικού James Cameron γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας και παντρεύτηκαν το 2000.

12. Η Alexandrea Owens ως Cora Cartmell

12

Η Lindsay Lohan λέγεται ότι έκανε οντισιόν για το ρόλο, αλλά ο Cameron ανησυχούσε ότι τα κόκκινα μαλλιά της θα έκανε το κοινό να πιστέψει ότι είχε κάποια συγγένεια με την Rose.

Credit: BuzzFeed

Αφήστε το σχόλιο σας: