Η 6χρονη Ελένη πολεμάει με την λευχαιμία και μας χρειάζεται - Fanpage

Η 6χρονη Ελένη πολεμάει με την λευχαιμία και μας χρειάζεται

Είναι από τις στιγμές που είναι δύσκολο να περιγράψεις με λέξεις την δυσκολία της κατάστασης. Πως άλλωστε να περιγράψεις τον πόνο ενός 6χρονου κοριτσιού που μπαινοβγαίνει σε νοσοκομεία εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της; Η μικρή Ελένη πάσχει από λευχαιμία στο τρίτο στάδιο. Από τον Νοέμβριο του 2016 δίνει την δική της μάχη με τον καρκίνο και παλεύει μαζί του με νύχια και με δόντια. Η οικογένεια αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς και οι δύο της γονείς είναι άνεργοι. Το μικρό κοριτσάκι ζητάει την βοήθεια μας μέσα από την εθελοντική φιλανθρωπική οργάνωση φροντίδα για το παιδί. Όποιος έχει την δυνατότητα ας το κάνει αφού πρόκειται για την ζωή μια αθώα ψυχής…

Διαβάστε την ανακοίνωση:

SΟS ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ παρακαλώ. Έκκληση για βοήθεια για την μικρή Ελένη! Μην προσπερνάτε!! Αυτή είναι η μικρή Ελένη η οποία πάσχει από λευχαιμία στο Γ’ στάδιο (Λευχαιμία) είναι 6 ετών και η οικογένεια έχει άλλα 2 παιδάκια. Οι θεραπείες της ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2016 και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Τα έξοδα είναι πολλά και οι γονείς είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση γιατί είναι άνεργοι . Η μικρή Ελένη έχει ανάγκη τη βοήθειά μας!!! Μαζεύουμε ένα ποσό ο καθένας όσο μπορεί ώστε να καλυφθούν έστω τα απολύτως απαραίτητα.
αριθμός τραπεζικού λογαριασμού :Eurobank 0026.0232.59.0200894121 ΚΑΙ IBAN GR7202602320000590200894121 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ-ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚH ΟΡΓAΝΩΣΗ ΦΡΟΝΤIΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔI. Όταν καταθέσετε, θα γράψετε σαν αιτιολογία: ΓΙΑ ΤΗΝ Ελένη και θα μας αποστείλετε στο inbox: την πλήρη διεύθυνση σας πόλη και ημερομηνία για να σας αποστείλουμε την απόδειξη. Ευχαριστούμε και πάλι «.

πηγη nassosblog

Αφήστε το σχόλιο σας: