VIRAL

Οι ερευνητές αποφάσισαν ότι αυτά τα 11 γνωρίσματα είναι δείγματα εξαιρετικής ευφυΐας

Οι ερευνητές αποφάσισαν ότι αυτά τα 11 γνωρίσματα είναι δείγματα εξαιρετικής ευφυΐας

Υπάρχουν πάρα πολλά τεστ νοημοσύνης που γίνονται από ειδικούς επιστήμονες και μπορούν να μετρήσουν την ευφυΐα και τις διανοητικές ικανότητες ενός ατόμου. Βέβαια, οι ίδιοι οι επιστήμονες μας πληροφορούν ότι  υπάρχουν κι άλλοι πιο απλοί τρόποι για να διαπ…


Οι ερευνητές αποφάσισαν ότι αυτά τα 11 γνωρίσματα είναι δείγματα εξαιρετικής ευφυΐας

Υπάρχουν πάρα πολλά τεστ νοημοσύνης που γίνονται από ειδικούς επιστήμονες και μπορούν να μετρήσουν την ευφυΐα και τις διανοητικές ικανότητες ενός ατόμου. Βέβαια, οι ίδιοι οι επιστήμονες μας πληροφορούν ότι  υπάρχουν κι άλλοι πιο απλοί τρόποι για να διαπιστώσουμε πόσο έξυπνος είναι κάποιος.

Πρόκειται για κάποια γνωρίσματα που θα συναντήσετε σε μερικούς ανθρώπους ή και στον ίδιο σας τον εαυτό, τα οποία μαρτυρούν ένα υψηλό επίπεδο νοημοσύνης.

Εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς 11 γνωρίσματα των ευφυών ανθρώπων,  που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πόσο έξυπνοι ή όχι είναι οι άνθρωποι με τους οποίους μιλάτε. Φυσικά, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και για μία ανάλυση του δικού σας IQ.

  • Καταλαβαίνετε πότε σας λένε ψέματα.

Αντιλαμβάνεστε πότε κάποιος προσπαθεί να σας ξεγελάσει και δεν τον αφήνετε να το κάνει. Καταλαβαίνετε επίσης τις προθέσεις, τα κίνητρα και τις επιθυμίες των ανθρώπων κι αυτά είναι όλα τα σημάδια μιας καλής συναισθηματικής νοημοσύνης.

  • Είστε αυτάρκεις.

Φυσικά, αγαπάτε τον σύντροφό σας. Ωστόσο, δεν αφήνετε ολόκληρη τη ζωή σας να περιστρέφεται γύρω από αυτόν. Έχετε τη δική σας ζωή, την εργασία σας, τους συγγενείς και τα χόμπι σας. Μπορείτε να πείτε με σιγουριά ότι είστε ένα αυτόνομο άτομο, ακόμη κι αν σχεδιάζετε να ξεκινήσετε μια σχέση ή ένα γάμο.

  • Μερικές φορές είστε ακατάστατοι.

Вечерняя генеральная перестановка…))) #генеральнаяуборка #картина #беспорядок #хаос #москва #беверли #восток #дом #мир

A post shared by Ксения (@onebelka27) on Oct 1, 2017 at 3:04pm PDT

Θέλετε Επιδερμική Σύσφιξη? Νέα 4-πλη Τεχνολογία SMASH BODY στα DNA center!

Το διαμέρισμά σας δεν είναι πάντα απόλυτα καθαρό. Μερικές φορές μάλιστα επικρατεί ένα χάος επειδή έχετε πιο σημαντικά και επείγοντα πράγματα να κάνετε από το να καθαρίσετε.

  • Δε λέτε ψέματα στον εαυτό σας.

Ή σε οποιονδήποτε άλλο. Αυτό το κάνετε γιατί τα ψέματα έχουν πολλές συνέπειες που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε στο μέλλον. Επιπλέον, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να σκαρφιστούμε ένα καλό ψέμα.

  • Μπορείτε να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας όταν αυτό είναι απαραίτητο.

Ως άτομο με δυνατό μυαλό, δεν θα καταπνίξετε ή θα αποκρύψετε τα ειλικρινή σας συναισθήματα. Ωστόσο, γνωρίζετε ποια είναι τα όρια και σε καμία περίπτωση δε θα υπερβάλλετε εξαιτίας μιας απώλειας ή μιας δυσαρέσκειας. Αν κάτι συμβαίνει, ξεπεράστε το και αφήστε το να πάει στο καλό.

6. Κάνετε πάντα σχέδια.

Όταν κάτι είναι σημαντικό, προτιμάτε να δράσετε άμεσα παρά να ονειρεύεστε. Αναλύετε την κατάσταση και αξιολογείτε πιθανές επιλογές.

5. Σας  αρέσει μερικές φορές να τεμπελιάζετε.

Νέες έρευνες δείχνουν ότι η τεμπελιά μπορεί να είναι σημάδι υψηλής νοημοσύνης. Η μελέτη βασίστηκε στη συμπεριφορά 2 ομάδων ανθρώπων, στους στοχαστές και στους ενεργούς ανθρώπους. Η δεύτερη ομάδα φάνηκε να είναι πιο ενεργή στο να βάζει το μυαλό να δουλεύει. Οι διανοούμενοι, από την άλλη πλευρά, προτιμούσαν να λύσουν γρήγορα ένα πρόβλημα και να ξοδέψουν το υπόλοιπο διάστημα όντας λιγότερο ενεργοί. Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι οι “μη-στοχαστές” βαριούνται εύκολα και αισθάνονται την ανάγκη να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο τους με διαφορετικές δραστηριότητες.

4. Δεν έχετε κολλήσει στο παρελθόν.

Αξιολογείτε την εμπειρία και τις αναμνήσεις του παρελθόντος σας, αλλά δεν σας αρέσει να ξαναζείτε αυτά που είπατε και κάνατε. Ονειρεύεστε και σχεδιάζετε το μέλλον σας ενώ ζείτε στην παρούσα στιγμή. Και είστε χαρούμενοι γι ‘αυτό.

3. Κάνετε λάθη.

Μόνο ανόητοι πιστεύουν ότι πρέπει να ντρέπεστε για τα λάθη που έχετε κάνει. Αλλά ξέρετε ότι το να κάνετε λάθη είναι ένα μέρος της προόδου στη ζωή. Απλά προσπαθήστε να αποφύγετε την επανάληψή τους.

2. Δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν.

Δε λέτε δυνατά σε κάθε γωνιά του δρόμου, “είμαι ο πιο έξυπνος!” και δεν διατυμπανίζετε την ευφυΐα σας σε όλους. Μόνο οι ανόητοι το κάνουν αυτό.

1. Γνωρίζετε ποια είναι η αναλογία μήκους δακτύλων.

Σύμφωνα με έρευνες που δημοσιεύονται στην Έρευνα Συμπεριφοράς Εγκεφάλου(Behavioural Brain Research), μπορεί να υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ του δείκτη και του παράμεσου δακτύλου, με τις πνευματικές σας ικανότητες. Η αναλογία μεταξύ του δείκτη και του παράμεσου μπορεί να υπολογιστεί διαιρώντας τα μήκη τους. Εάν το πηλίκο είναι χαμηλό, ένα άτομο είναι πιθανό να είναι ισχυρό και ενεργό. Εάν είναι υψηλό, κάποιος έχει καλύτερη λεκτική μνήμη. Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι το μήκος του δείκτη καθορίζεται από το επίπεδο της τεστοστερόνης που έχει κάποιος, το οποίο μπορεί να επηρεάσει τον προσανατολισμό. Ωστόσο, αυτές οι γενικεύσεις δεν ισχύουν πάντα για όλους.

διαφορετικό

Διαβάστε περισσότερα…

Αφήστε το σχόλιό σας

More stories