Μάγκυ Χαραλαμπίδου Κατά Παναγιωτόπουλου: Δε Ντρέπεται με αυτό το Απαράδεκτο σώμα; - Fanpage

Μάγκυ Χαραλαμπίδου Κατά Παναγιωτόπουλου: Δε Ντρέπεται με αυτό το Απαράδεκτο σώμα;

«Ότι υλικό υπάρχει με εμένα, υπάρχει επειδή θέλω και το ξέρω. Δεν υπάρχουν πράγματα που δεν τα γνωρίζω», είπε η γνωστή dj
Για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του τοποθετήθηκε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου. Η γνωστή dj πήρε θέση σχετικά με τα όσα έχουν δει το δημοσιότητας κάνοντας λόγο για αδιανόητα πράγματα.

«Είναι απίστευτο. Απορώ με το θράσος του. Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό, είναι αδιανόητο. Σκεφτόμαστε την κοπέλα. Ο ίδιος; Είναι δυνατόν να μην ντρέπεται ο ίδιος να πρωταγωνιστεί με αυτό το απαράδεκτο σώμα, με όλο αυτό το απαράδεκτο πακέτο;

Υποτίθεται ότι θες να είναι κάτι που θα σε εξιτάρει, δεν ντρέπεται; Είναι θρασύτατα τραγικό και απαράδεκτο αυτό που έκανε στα κορίτσια. Είναι πάρα πολύ κακό να μην σέβεσαι τον άλλον. Αλλά και από την άλλη, με την πάρτη του πώς τη βρίσκει;», είπε αρχικά η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είπε στη συνέχεια: «Δεν μου έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την επιλογή των συντρόφων ή επειδή είμαι πολύ προσεκτική.

Ότι υλικό υπάρχει με εμένα, υπάρχει επειδή θέλω και το ξέρω. Δεν υπάρχουν πράγματα που δεν τα γνωρίζω. Έχω κάνει playboy και φυσικά ότι άλλο έχω κάνει επίσης, το γνωρίζω καλά.

Από τη στιγμή που θα μπεις στη διαδικασία να μαγνητοσκοπήσεις μια προσωπική στιγμή, πρέπει να σκέφτεσαι ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν το κάνεις. Αν αποφασίσεις να τραβήξεις μια προσωπική σου στιγμή, την τραβάς εσύ και την κρατάς για πάρτη σου».

Αφήστε το σχόλιο σας: