Μόνο Ένας στους 200 Ανθρώπους καταφέρνει να Λύσει αυτούς τους 7 Ζόρικους Γρίφους. ΕΣΥ Μπορείς; - Fanpage

Μόνο Ένας στους 200 Ανθρώπους καταφέρνει να Λύσει αυτούς τους 7 Ζόρικους Γρίφους. ΕΣΥ Μπορείς;

Η ηλικία του εγκεφάλου είναι σχετική. Όπως και η ηλικία της ψυχής, μπορεί να μην είναι ίδια με την βιολογική ηλικία. Σας παρουσιάζουμε ένα διασκεδαστικό τεστ που θα υπολογίσει κατά προσέγγιση την εξυπνάδα και την δημιουργικότητα του εγκεφάλου σας.

Προσπαθήστε να απαντήσετε στις ερωτήσεις όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

7. Ποιο λάθος υπάρχει και στις δύο φωτογραφίες;

73

6. Πόσες τρύπες έχει αυτό το μπλουζάκι;

74

5. Πώς θα ονομάζατε αυτό το δέντρο;

75

4. Μπορείτε να βρείτε το λάθος σε 5 δευτερόλεπτα;

76

Μπορείτε να εντοπίσετε
εντοπίσετε το λάθος εδώ;

3. Βλέπετε το κρυμμένο μωρό;

77

2. Ποια γραμμή είναι πιο μακριά;

78

1. Μπορείτε να εντοπίσετε τον Mike Wazowski;

79

Απαντήσεις:

7. Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε ακόμη, απλά γυρίστε τις φωτογραφίες ανάποδα. Τα μάτια και τα χείλη των δύο γυναικών είναι ανάποδα, αλλά ο εγκέφαλος μας δεν το αναγνωρίζει αμέσως. Κι αυτό γιατί έχει συνηθίσει τα βλέπει αυτά τα χαρακτηριστικά σε αυτή ακριβώς την θέση.

6. Η ερώτηση δεν ξεκαθαρίζει ποιες τρύπες, γι’αυτό η απάντηση είναι 8. Αυτές είναι: ο λαιμός, τα μανίκια, το κάτω μέρος της μπλούζας και οι τρύπες στη μέση της μπλούζας (οι οποίες έχουν ανοίξει και τις δύο πλευρές του υφάσματος).

5. Αν παρατηρήσατε το καμουφλαρισμένο πουλί στο δέντρο, τότε ολοκληρώσατε αυτή την ερώτηση, ανεξάρτητα από το όνομα που επιλέξατε. Αν όχι, κοιτάξτε καλύτερα.

4. Το λάθος είναι ότι η λέξη «εντοπίσετε» εμφανίζεται δύο φορές.

3. Αν ακολουθήσετε τα λεπτά κλαδιά του δέντρου, θα δείτε ότι σχηματίζεται το περίγραμμα ενός μωρού σε εμβρυϊκή στάση, με τα πόδια του στα δεξιά της εικόνας, τα χέρια στη μέση και το κεφάλι αριστερά.

2. Η πρώτη γραμμή είναι μεγαλύτερη, φυσικά. Σας φάνηκε πολύ εύκολο για να είναι αληθινό; Κυκλώσαμε την δεύτερη γραμμή στην εικόνα εξωφύλλου, για να δούμε πόσο εύπιστοι είστε. Η δύναμη της ευπιστίας είναι απίθανη. Σε παρόμοιο πείραμα, 75% των συμμετεχόντων συμφώνησαν με την λάθος απάντηση για το μήκος της γραμμής.

1. Δείτε παρακάτω:

80

Αποτελέσματα:

-Αν σας πήρε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα για να απαντήσετε σε κάθε ερώτηση, ο εγκέφαλος σας έχει μικρή ηλικία και μπορεί εύκολα να ελίσσεται από το ένα πράγμα στο άλλο, προσεγγίζοντας τα θέματα από διάφορες πλευρές.

-Αν σας πήρε πάνω από 20 δευτερόλεπτα ή δεν καταφέρατε να απαντήσετε σε όλες τις ερωτήσεις, σημαίνει ότι έχετε τον εγκέφαλο ενός ώριμου ατόμου. Δυσκολεύεστε να δείτε πέρα από το προφανές και οι αλλαγές σας παιδεύουν.

-Αν απαντήσατε σωστά σε όλες τις ερωτήσεις σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα, ο εγκέφαλος σας είναι όπως ενός νηπίου, κάτι που είναι τέλειο. Παρατηρείτε και τις παραμικρές λεπτομέρειες αμέσως και προσαρμόζεστε σε νέα περιβάλλοντα εύκολα.

Credit: brightside.me

Αφήστε το σχόλιο σας: