Άπλωσαν το Φίδι στον Πάγκο και Ξεκίνησαν να το Κόβουν. ΑΥΤΟ που Βρήκαν μέσα του, θα σας Κάνει να Αναγουλιάσετε! - Fanpage

Άπλωσαν το Φίδι στον Πάγκο και Ξεκίνησαν να το Κόβουν. ΑΥΤΟ που Βρήκαν μέσα του, θα σας Κάνει να Αναγουλιάσετε!

Όλοι γνωρίζουμε πως τα φίδια δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητά. Οι επιθέσεις τους απέναντι στα θηράματα τους είναι συχνά θανάσιμες και γι’αυτό κάθε πλάσμα της φύσης τα αποφεύγει!

Υπάρχουν, όμως και περιπτώσεις που τα λαίμαργα αυτά ερπετά βρίσκουν κακό μπελά! Είναι περιπτώσεις που η λαιμαργία τους βγαίνει σε κακό!

Δείτε στις παρακάτω 9 περιπτώσεις, φίδια που πρώτα “γευμάτισαν” και μετά μετάνιωσαν πικρά. Γιατί άραγε;

1. Λαβίδα του Μπάρμπεκιου!

1

Ο Winston, ένας κατοικίδιος πύθωνας (!) είχε πείνες! Κι έτσι έφαγε τη λαβίδα του μπάρμπεκιου. Δεν περίμενε, βέβαια, πως δε θα μπορούσε ποτέ να τη χωνέψει!

2. Φίδι vs Κροκόδειλος!

2

Αυτό το φίδι πρώτα δάγκωσε τον κροκόδειλο για να σταματήσει η καρδιά του κι ύστερα επιχείρησε να τον φάει! Για κακή του τύχη, ξεκίνησε από το κεφάλι!

3.Ηλεκτρική Κουβέρτα!

3

Αυτός ο τεράστιος πύθωνας, ο Χουντίνι, πεινούσε πολύ. Έτσι, εκτός από το λαγό που είχε για γεύμα, έφαγε και μια ηλεκτρική κουβέρτα που βρισκόταν στο δωμάτιο!

4. Σκατζόχοιρος.

4

5

Αυτός ο αφρικάνικος πύθωνας έφαγε έναν σκατζόχοιρο τριάντα κιλών. Και δυστυχώς γιαυτόν, έζησε αρκετά για να το μετανιώσει!

Εξάρτημα αυτοκινήτου.

6

Αυτό το καφέ φίδι θεώρησε τρελή λιχουδιά τη ράβδο στρέψης ενός αυτοκινήτου. Πλήρωσε τη λαιμαργία της με 40 ράμματα!

Έγκυος Προβατίνα.

7

Πυροσβέστες στη Μαλαισία βρήκαν στο δρόμο αυτόν τον πύθωνα. Η κατάσταση του, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, δεν ήταν και πολύ καλή. Διαπιστώθηκε αργότερα πως είχε φάει μια ολόκληρη έγκυο προβατίνα!

Σαρανταποδαρούσα.

8

Αυτό το φίδι πλήρωσε με τη ζωή του τη λαιμαργία του. Έφαγε τη σαρανταποδοαρούσα, η οποία όμως πάλεψε μέχρι τέλους για τη ζωή της. Έφαγε από μέσα το φίδι και κατάφερε να ελευθερωθεί!!!

Άνθρωπος.

9

Θυμάστε τον Paul Rosolie που τόλμησε να βάλει το κεφάλι του μέσα στο στόμα ενός ανακόντα; Δυστυχώς το πήρε πίσω αλλά όχι ολόκληρο…Όσο για το φίδι; Βαρυστομάχιασε!

Φίδι τρώει τον εαυτό του!

10

Αυτό το φίδι ξεκίνησε να τρώει τον εαυτό του. Από άγχος ή στρες; Κανείς δεν ξέρει! Είναι πάντως τρομακτικό!

Πηγή: funlab.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: