Ένα ξενοδοχείο για να… κλάψετε με την ψυχή σας. Η διαμονή θα είναι ένα σκέτο… δράμα! - Fanpage

Ένα ξενοδοχείο για να… κλάψετε με την ψυχή σας. Η διαμονή θα είναι ένα σκέτο… δράμα!

Ένα ξενοδοχείο στο Τόκιο αποφάσισε να δημιουργήσει ειδικά δωμάτια για τις γυναίκες που αναζητούν ένα χώρο για να… κλάψουν με την ψυχή τους!

Τα δωμάτια διαθέτουν χαρτομάντιλα πολυτελείας, ενώ οι επισκέπτριές τους έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και από μια σειρά ρομαντικών “κοpιτσίστικων” ταινιών για να… δώσουν συνέχεια στο δράμα τους!

Το ξενοδοχείο Mitsui Garden Yotsuya αναφέρει, ότι τα δωμάτια είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε οι γυναίκες ένοικοί τους να μπορούν να “κλαίνε με την ψυχή τους, με άνεση“.

Η ιδέα αυτή αποτελεί μέρος μιας προσπάθειας να βοηθηθούν οι γυναίκες που αναζητούν τρόπους να απαλλαγούν από το στρες ή να ξεπεράσουν κάποιο συναισθηματικό πρόβλημα που τις βασανίζει, σύμφωνα με όσα γράφει άρθρο της MailOnline.

Το ξενοδοχείο ανακοίνωσε τη νέα αυτή υπηρεσία στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε, τονίζοντας ότι τα συγκεκριμένα δωμάτια απευθύνονται σε γυναίκες, χωρίς να διευκρινίζει αν μπορούν να διατεθούν και σε άντρες που θέλουν να ξεδώσουν κλαίγοντας!

Η διαμονή στο ξενοδοχείο-“δράμα” κοστίζει περίπου 80 δολάρια τη βραδιά και η προσφορά ισχύει μέχρι τα τέλη Αυγούστου… για όσους ενδιαφέρονται!

[via]

Αφήστε το σχόλιο σας: