Αυτή η γυναίκα γέννησε τετράδυμα! Αυτό όμως Δεν είναι το Περίεργο της Υπόθεσης... - Fanpage

Αυτή η γυναίκα γέννησε τετράδυμα! Αυτό όμως Δεν είναι το Περίεργο της Υπόθεσης…

Τα τετράδυμα που γεννήθηκαν τον περασμένο Μάιο πρόωρα από μια Γερμανίδα 65 ετών θα βγουν πολύ σύντομα από το νοσοκομείο, αφού η κατάσταση της υγείας τους έχει βελτιωθεί σημαντικά.

«Είναι πλέον απολύτως φυσιολογικά παιδιά» είπε ο Κριστόφ Μπίχρερ, ο επικεφαλής της νεογνολογικής κλινικής όπου νοσηλεύονται τα τέσσερα μωρά. «Έχουν μεγαλώσει και έχουν αναπτυχθεί όπως θα έκαναν στην κοιλιά της μητέρας τους» τόνισε ο γιατρός, μιλώντας στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο RTL, το οποίο έχει αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα κάλυψης αυτού του θέματος.

13

Τα μωρά γεννήθηκαν στα τέλη Μαΐου με καισαρική, μετά από μόλις 26 εβδομάδες κύησης. Σύμφωνα με τους γιατρούς, η ζωή τους διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο επειδή ήταν πρόωρα και χρειάστηκε να μπουν σε μηχανήματα υποστήριξης της αναπνοής τους.

14

Τρεις μήνες μετά τη γέννησή τους τα τρία αγόρια, ο Ντρις, ο Μπέντσε και ο Φιον, καθώς και η αδελφή τους η Νέτα, ζυγίζουν πάνω από 2,5 κιλά. Ο Ντρις υποβλήθηκε στο μεταξύ και σε μια επέμβαση στο κεφάλι λόγω ενός θρόμβου που εμπόδιζε τη ροή του εγκεφαλικού υγρού. Η μικρή Νέτα χειρουργήθηκε στο έντερο λίγο μετά τη γέννησή της.

Σύμφωνα με τον Μπίχρερ, δεν θα χρειαστούν άλλες επεμβάσεις στο μέλλον.

Η εγκυμοσύνη της 65χρονης Ανεγκρέτ Ράουνιγκ, που ήταν ήδη μητέρα 13 παιδιών και γιαγιά 7 εγγονιών, προκάλεσε έντονη αντιπαράθεση στη Γερμανία σχετικά με τις εγκυμοσύνες σε μεγάλη ηλικία.

12

Η Ράουνινγκ, που είναι συνταξιούχος καθηγήτρια αγγλικών και ρωσικών, υποβλήθηκε σε τεχνητή γονιμοποίηση στην Ουκρανία επειδή στη χώρα της απαγορεύεται κάτι τέτοιο για γυναίκες της ηλικίας της.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε τον Απρίλιο, είχε απορρίψει όλες τις επικρίσεις που δέχτηκε για «ανευθυνότητα» τονίζοντας ότι ο καθένας αποφασίζει μόνος του αν θέλει να γίνει γονιός. «Τα παιδιά θα με βοηθήσουν να παραμείνω νέα«, εξήγησε.

[via]

Αφήστε το σχόλιο σας: