Απίστευτες θυσίες που έκαναν ηθοποιοί για να μπουν στο πετσί του ρόλου - Fanpage

Απίστευτες θυσίες που έκαναν ηθοποιοί για να μπουν στο πετσί του ρόλου

Είναι πολύ σύνηθες οι πρωταγωνιστές κινηματογραφικών ταινιών να κάνουν κάποιες αλλαγές και υπερβάσεις, ώστε να αποδώσουν όσο καλύτερα μπορούν τον ρόλο τους.

Όμως ορισμένοι από αυτούς αποφάσισαν να οδηγηθούν σε δραματικές, ακόμα και μαρτυρικές καταστάσεις, για να είναι απολύτως πειστικοί. Διαβάστε παρακάτω τέτοια παραδείγματα ηθοποιών, που δεν δίστασαν να βλάψουν τον εαυτό τους για να είναι καλοί στον ρόλο τους.

Daniel Day-Lewis

17

Για την ταινία «My Left Foot«, που αφορούσε έναν άντρα με εγκεφαλική παράλυση, ο γνωστός ηθοποιός έσπασε δυο πλευρά για να πετύχει το καμπούριασμα που απαιτούσε ο ρόλος, ενώ συμπεριφερόταν για μεγάλο διάστημα σαν να πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Halle Berry

14

Για τις απαιτήσεις της ταινίας «Jungle Fever«, η όμορφη ηθοποιός επέλεξε να μείνει έναν μήνα χωρίς μπάνιο, μιας και υποδυόταν μια γυναίκα εθισμένη στα ναρκωτικά, με εντελώς παρατημένη την εξωτερική της εμφάνιση.

Natalie Portman

15

Για την ταινία «Black Swan«, η Natalie έκανε επί έναν χρόνο εξαντλητικά μαθήματα μπαλέτου, ενώ ακολουθούσε και μια αυστηρή δίαιτα.

Nicolas Cage

18

Μπορεί να χαρακτηρισθεί ως ο βασιλιάς των επώδυνων θυσιών, μιας και για την ταινία «Birdy» έβγαλε δυο από τα δόντια του χωρίς αναισθησία, ενώ για την ταινία «Leaving Las Vegas» δεν δίστασε να βιντεοσκοπήσει τον εαυτό σου σε κατάσταση εσκεμμένη μέθης.

Adrien Brody

19

Θέλοντας να αποδώσει όσο πιο πιστά τον ρόλο του στην ταινία «The Pianist«, ο ταλαντούχος σταρ πούλησε το αυτοκίνητο, το σπίτι και το κινητό του, ενώ αποσύρθηκε από τα κοσμικά και χώρισε την επί χρόνια σύντροφό του, ώστε να νιώθει πραγματικό πόνο στα γυρίσματα.

Heath Ledger

16

Αποφάσισε να επισκιάσει ως Jocker τον πρωταγωνιστή της ταινίας «The Dark Knight«, Christian Bale, και έτσι, το 2008, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, ο Heath κλειδώθηκε επί 6 μήνες στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου, μελετώντας τον ρόλο του, ενώ η έξοδός του από εκεί έγινε την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων.

[via]

Αφήστε το σχόλιο σας: