Απίστευτο: Δείτε το δωμάτιο όπου έμεινε ο Μαρινάκης τρεις μέρες για μία τηλεοπτική άδεια [φωτο] - Fanpage

Απίστευτο: Δείτε το δωμάτιο όπου έμεινε ο Μαρινάκης τρεις μέρες για μία τηλεοπτική άδεια [φωτο]

Δείτε το δωμάτιο όπου έμεινε ο Μαρινάκης τρεις μέρες για μία τηλεοπτική άδεια. Μετά από 66 ολόκληρες ώρες, οι υποψήφιοι καναλάρχες και οι εκπρόσωποι τους αποχώρησαν από το κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στην Καλλιθέα.

Τέσσερις εκ των οποίων έφυγαν με μία από τις πολυπόθητες τηλεοπτικές άδειες γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας. Πολλοί αναρωτιούνται τι θα κάνουν οι νέοι «παίχτες» στο τηλεοπτικό πεδίο που δεν έχουν μέχρι τώρα κανάλι.

Στις διάφορες δημοσιογραφικές συζητήσεις τίθεται και το ζήτημα του χρόνου, εάν δηλαδή προλαβαίνουν σε τρεις μήνες, όπως ορίζει ο νόμος, να βγάλουν στον αέρα ένα νέο τηλεοπτικό σταθμό. Κάποιοι όμως φαίνεται ότι έχουν ήδη προετοιμαστεί. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο κύριος Μαρινάκης, καθώς ήταν βέβαιος ότι θα πάρει τηλεοπτική άδεια, αφού είχε σκοπό να την πληρώσει όσο-όσο είχε προετοιμαστεί και έχει ήδη νοικιάσει μεγάλο στούντιο στην Ανατολική Αττική από το οποίο θα αρχίσουν να βγαίνουν οι πρώτες εκπομπές.

Το αργότερο λοιπόν 1η Δεκεμβρίου το κανάλι του κυρίου Μαρινάκη θα βρίσκεται στις οθόνες μας. Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από το χώρο μαρτυρούν τη μάχη που δόθηκε κατά τις 66 αυτές ώρες.

Δείτε εικόνες από το δωμάτιο που έμεινε ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την παραμονή του για τις τηλεοπτικές άδειες:

1

2

3

Πηγή: ingossip.gr

Αφήστε το σχόλιο σας: