Απίστευτο: Η πολύ σημαντική Λεπτομέρεια στο «Μόνος στο Σπίτι» που κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι μέχρι σήμερα… - Fanpage

Απίστευτο: Η πολύ σημαντική Λεπτομέρεια στο «Μόνος στο Σπίτι» που κανείς δεν έχει πάρει χαμπάρι μέχρι σήμερα…

H ταινία «Μόνος στο Σπίτι» πλέον είναι μια κλασική χριστουγεννιάτικη ταινία, που πάντα βλέπουμε στις γιορτές. Αλλά όσες φορές και αν έχετε παρακολουθήσει την ταινία, πιθανόν δεν έχετε προσέξει μια σημαντική λεπτομέρεια. 

Θυμίζουμε με συντομία τη πλοκή της ταινίας:

Ο Kevin McCallister έχει ξεχαστεί από την οικογένειά του, καθώς φεύγουν εσπευσμένα διακοπές για τα Χριστούγεννα στο εξωτερικό, και ο μικρός μένει μόνος στο σπίτι.

1

Τα πράγματα χειροτερεύουν, όταν δύο επίδοξοι ληστές αποφασίζουν να ληστέψουν το σπίτι, αγνοώντας αρχικά το γεγονός ότι υπάρχει ένα παιδί μέσα στο σπίτι. Ο πιτσιρικάς όμως προς μεγάλη έκπληξή του αποφασίζει να υπερασπίσει το σπίτι του, βάζοντας σε όλο το σπίτι παγίδες για τους ληστές.

2

Έχουν περάσει 26 χρόνια από τότε που προβλήθηκε η ταινία στους κινηματογράφους, αλλά πρόσφατα ένας θαυμαστής παρατήρησε κάτι που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο θα βλέπετε την ταινία.

3

Ένας χρήστης του Reddit, παρατήρησε κάτι στις πρώτες σκηνές.

4

Θυμάστε τη σκηνή που ολόκληρη η οικογένεια ετοιμάζει τα πράγματα της για το ταξίδι; Ένας ντελιβεράς φέρνει στους McCallister πίτσες και ο ληστής που υποδύεται ο Joe Pesci, εμφανίζεται ντυμένος ως αστυνομικός για να ρίξει μια ματιά στο σπίτι, που αργότερα σκοπεύει να ληστέψει.

 

5

Όλα τα μέλη της οικογένειας είναι ανήσυχα και τρέχουν ετοιμάζοντας βαλίτσες και παράλληλα ετοιμάζονται να φάνε.

Πάνω σε όλο αυτόν τον ενθουσιασμό, συνέβη κάτι αρκετά σημαντικό, που οι περισσότεροι δεν δίνουν σημασία.

6

Παρατηρείτε κάτι παράξενο σε αυτή τη σκηνή στον κάδο απορριμάτων;

7

Σωστά! Ο μπαμπάς του Κέβιν κατά λάθος πετάει το εισιτήριο του Κέβιν στα σκουπίδια! Γι’ αυτό δεν παρατηρούν την απουσία του Κέβιν κατά την επιβίβαση.

8

Το εισιτήριο του Κέβιν πετάχτηκε στα σκουπίδια, όταν ο πατέρας του σκούπισε το γάλα που έριξε ο Κέβιν πάνω στα εισιτήρια και τα διαβατήρια.

9

Κατά την καταμέτρηση των μελών της οικογένειας στο αυτοκίνητο, η Heather πέρασε κατά λάθος το παιδί των γειτόνων για τον Κέβιν, όσο ήταν στη σειρά για να μπουν μέσα στο όχημα.

Τέλος, στο αεροδρόμιο απλά γίνεται καταμέτρηση των ατόμων που έχουν εισιτήριο, αντί να ταιριάξουν τα γραμμένα ονόματα με το αντίστοιχο άτομο. Χωρίς εισιτήριο για τον Κέβιν, κανείς δεν παρατήρησε ότι έλειπε.

10

Ο καημένος Κέβιν…ήταν γραφτό να μείνει μόνος στο σπίτι!

11

Credit: Diply

Αφήστε το σχόλιο σας: