Υπέρβαρη Γυναίκα βγάζει 2.000$ το μήνα Μόνο από την εμφάνισή της. Το επάγγελμά της; Θα σας ΣΟΚΑΡΕΙ... - Fanpage

Υπέρβαρη Γυναίκα βγάζει 2.000$ το μήνα Μόνο από την εμφάνισή της. Το επάγγελμά της; Θα σας ΣΟΚΑΡΕΙ…

H Bobbi-Jo Westley, 43χρονο μοντέλο, έχει βάρος 222 κιλά και περιφέρεια 2,4 μέτρα και καταφέρνει να βγάζει $2.000 το μήνα από θαυμαστές που πληρώνουν απλά για να βλέπουν το σώμα της!

Η Bobby-Jo λέει ότι οι γοφοί και ο πισινός της την έχουν κάνει δημοφιλή σε άντρες από όλο τον κόσμο. Νιώθει αυτοπεποίθηση για το σώμα της και δεν διστάζει να το δείξει στον κόσμο, ακόμη και με εσώρουχα.

66

Παρά το βάρος της, η Bobbi επιμένει ότι τρέφεται κυρίως με σαλάτες και ότι το βάρος της οφείλεται σε μια πάθηση του θυρεοειδή. Της αρέσουν πιο πολύ τα αλμυρά πιάτα, αλλά και οι μεγάλες τούρτες.

68

67

Η Bobbi εξηγεί ότι πάντα ήταν παχουλή, αλλά άρχισε να παίρνει κιλά στους γοφούς και τον πισινό μετά τις 5 εγκυμοσύνες της και λόγω της ασθένειας στον θυρεοειδή της.

3 χρόνια πριν της έκαναν πρόταση να γίνει μοντέλο στο διαδίκτυο και από τότε άρχισε να κερδίζει $2.000 το μήνα.

Λέει ότι καθημερινά λαμβάνει 40-50 μηνύματα από άντρες στο Facebook.

Ο κόσμος πιστεύει ότι το σώμα της είναι ψεύτικο, αλλά η Bobbi λέει ότι είναι 100% αληθινή.

Η αυτοπεποίθηση της ελκύει τους άντρες τόσο, που της κάνουν προτάσεις γάμου ή της ζητάνε να κάνουν μαζί παιδί.

69

Η Bobbi νιώθει μεγάλη σιγουριά για το σώμα της, αλλά δεν την βλέπουν όλοι με θετικό μάτι. Λέει ότι υπάρχουν κάποιοι που την κοροϊδεύουν, αλλά εκείνη αγνοεί αυτή την αρνητικότητα. Πιστεύει ότι ο λόγος που οι άνθρωποι κοροϊδεύουν τους άλλους είναι η χαμηλή αυτοπεποίθηση. Εκείνη όμως νιώθει άνετη με αυτό που είναι.

71

Ωστόσο, παραδέχεται ότι το βάρος της της προκαλεί κάποια προβλήματα. Αναγνωρίζει ότι η κατάσταση της δεν είναι υγιής ενώ κάποιες φορές παθαίνει άσθμα όταν περπατάει.

Επίσης, δεν χωράει σε κανονικές καρέκλες και γενικότερα δυσκολεύεται να κυκλοφορήσει.

70

“Θα ήθελα να τρέξω και να παίξω με τα παιδιά μου σε μια πισίνα ή να μπορώ να βγω έξω χωρίς βοήθεια”, είπε. “Θα ήθελα να μπορώ να κάτσω σε μια μπανιέρα και να χαλαρώσω.”

Οι γοφοί της έχουν περιφέρεια 2,3 μέτρα, αλλά θα ήθελε να ξεπεράσει την Mikel Ruffinelli της οποίας η περιφέρεια είναι 2,5 μέτρα.

75

Δεν είναι ακόμα σίγουρη όμως, γιατί δεν θέλει να θέσει την υγεία της σε κίνδυνο. Θα ήθελε να σπάσει το ρεκόρ, αλλά αν οι γιατροί της πουν ότι η υγεία της κινδυνεύει θα κάνει πίσω.

“Δεν είμαι έτοιμη να πεθάνω. Θέλω να δω τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου να μεγαλώνουν.”

73

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: