Αυτή είναι η Νέα Κούκλα της Barbie που δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τις άλλες και Σαρώνει στο Εξωτερικό. Ο Λόγος; ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ..! - Fanpage

Αυτή είναι η Νέα Κούκλα της Barbie που δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με τις άλλες και Σαρώνει στο Εξωτερικό. Ο Λόγος; ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ..!

Η Ashley Graham είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και διάσημα μοντέλα plus-size στο χώρο της μόδας.

1

Η Mattel, η εταιρεία παιχνιδιών που κατασκευάζει τη Barbie, μάλλον θεωρεί ότι η Ashley Graham είναι πολύ δημοφιλής, και έτσι κατασκεύασε ένα αντίγραφο του διάσημου πληθωρικού μοντέλου.

2

Η Graham πήρε δώρο τη δικιά της Barbie, αντίγραφο του εαυτού της, σε βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς.

3

Η κούκλα δημιουργήθηκε με τις ίδιες αναλογίες της Graham. Για να το πετύχουν, πήραν τις διαστάσεις της και συζήτησαν μαζί το κατάλληλο κούρεμα και χρώμα ματιών που θα είχε η κούκλα.

Come on @Barbie, let’s go party!!! ?Thank you to my new and incredible @Mattel family for this honor! #beautybeyondsize #barbie #curvybarbie

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) στις

Ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της κούκλας είναι ότι οι μηροί της ακουμπάνε μεταξύ τους. Η ίδια η Graham δήλωσε γι’ αυτό το γεγονός: «Μπορούμε να φτιάξουμε αυτή τη Barbie, αλλά αν οι μηροί δεν ακουμπάνε μεταξύ τους, τότε δεν είναι αυθεντική.»

4

Δυστυχώς, η κούκλα ήταν μοναδική, και δεν είναι διαθέσιμη για αγορά.

5

Αλλά οι πελάτες μπορούν να αγοράσουν κούκλες με καμπύλες, μικρόσωμες και ψηλές από τη συλλογή της Barbie, που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο.

6

Συνέχισε να εμπνέεις, Ashley!

7

Credit: Buzzfeed

Αφήστε το σχόλιο σας: