Αυτή είναι η Φωτογραφία που έριξε το Twitter. Μόλις Μάθετε τον λόγο, θα Αηδιάσετε! - Fanpage

Αυτή είναι η Φωτογραφία που έριξε το Twitter. Μόλις Μάθετε τον λόγο, θα Αηδιάσετε!

Η Sarah Louise Bryan από το Ηνωμένο Βασίλειο έχει αδυναμία σε ξεχωριστά κομμάτια μόδας. Έχει ήδη φτιάξει ένα φόρεμα από καραμέλες, που είναι άκακο σε σχέση με την τελευταία της δημιουργία. Η 28χρονη πρώην αισθητικός προκάλεσε μεγάλη συζήτηση όταν χρησιμοποίησε ως υλικό ηβικές τρίχες στο τελευταίο της δημιούργημα. Τώρα κάνει έκκληση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για δωρεές σπέρματος για να το χρησιμοποιήσει ως «κόλλα» για το επόμενο έργο της! 

Η Sarah δεν έχει αποκαλύψει πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, αλλά αν ρίξετε μια ματιά στο τελευταίο της έργο, μπορείτε να κάνετε μια εκτίμηση. Ήταν εξ ολοκλήρου από ένα αμφιλεγόμενο υλικό.

1

Η Sarah έφτιαξε φούστα και σουτιέν από ηβικές τρίχες. Μάζεψε με παρόμοιο τρόπο το υλικό της, μέσω των μέσω κοινωνικής δικτύωσης και δηλώνει ότι εμπνεύστηκε από το φόρεμα της Lady Gaga, που ήταν από κομμάτια κρέατος, αλλά ήθελε να ξεπεράσει την ντίβα της μουσικής με αυτό το φόρεμα. Φυσικά κατά την επεξεργασία φορούσε γάντια, μάσκα και γυαλιά ασφαλείας.

2

Η Sarah απολύμανε τις ηβικές τρίχες πριν τις χρησιμοποιήσει. «Δεν ήθελα να κολλήσω τίποτα.» Οι τρίχες ήταν δύσκολο να επεξεργαστούν, καθώς κολλούσαν στα πάντα. Αλλά με λίγη υπομονή και αρκετή κόλλα, τελείωσε το έργο της μέσα σε ένα μήνα.

3

Η Sarah έχει μεγάλα σχέδια για το τριχωτό της σχέδιο. Πουλάει το φόρεμά της για 13.000 ευρώ περίπου. Δηλώνει ότι θα της άρεσε η ιδέα να το φορέσει η Lady Gaga, αλλά είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε πιθανό αγοραστή. Προσθέτει ότι το ενδιαφέρον που συγκέντρωσε με τη δημοσιότητα, της δίνει κίνητρο να συνεχίσει την αηδιαστική συλλογή της…

Credit: hefty.co

Αφήστε το σχόλιο σας: