Μεταμφιέζεται σε αγαπημένους μας χαρακτήρες της Disney και το αποτέλεσμα είναι Εκπληκτικό! - Fanpage

Μεταμφιέζεται σε αγαπημένους μας χαρακτήρες της Disney και το αποτέλεσμα είναι Εκπληκτικό!

Στον Leo Camacho αρέσει να μεταμφιέζεται στους αγαπημένους του χαρακτήρες, ιδιαίτερα σε όσους του μοιάζει με την εμφάνισή του και με μια τάση να υποδύεται χαρακτήρες της Disney – ειδικά τον πρίγκηπα Έρικ από την Άριελ, που φαίνεται να είναι ο σωσίας του.

1

Δείτε την ομοιότητα.
2

Ο Leo δήλωσε στο BuzzFeed ότι τον ελκύουν οι χαρακτήρες που μοιάζουν με τον ίδιο και φτιάχνει τα κοστούμια του με βάση αυτό.

“Δεν είμαι και πολύ ταλαντούχος ράφτης…Βλέπω πόσα μπορώ να κάνω με υπάρχοντα ρούχα, που μπορώ να αγοράσω ή να βρω σε εκπτώσεις. Αν θέλω να το πάω παραπέρα, θα απευθυνθώ σε σχεδιαστές κοστουμιών.” Ο Έρικ δεν είναι ο μόνος χαρακτήρας που έχει υποδηθεί. Έχει κάνει επίσης και τον Αλαντίν.4Τον Τζακ Σπάροου από τους Πειρατές της Καραϊβικής…

Το Poe Dameron από το Star Wars…
5

Και το αγαπημένο του, τον πειρατή Hook από τη σειρά Once Upon a Time .
6

“Οι άνθρωποι συχνά και κοιτάζουν και τους αρέσει να ξεκινούν συζήτηση πόσο μοιάζω με κάποιον χαρακτήρα. Οι περισσότεροι αγαπάνε αυτόν τον χαρακτήρα και οι γυναίκες είναι ειλικρινείς για το πως νιώθουν γι’ αυτόν. Είναι αστείο,” δήλωσε ο  Leo στο BuzzFeed. Μπορείτε να δείτε και άλλες μεταμφιέσεις του Leo στο λογαριασμό του στο Instagram και τη σελίδα του στο Facebook.

Credit: buzzfeed.com

Αφήστε το σχόλιο σας: