10 Εξωφρενικά Ακριβά Αντικείμενα που αποδεικνύουν πως η Ματαιοδοξία είναι Αθάνατη... Με τα Μπλε Ζυμαρικά θα σας Πέσει το Σαγόνι! - Fanpage

10 Εξωφρενικά Ακριβά Αντικείμενα που αποδεικνύουν πως η Ματαιοδοξία είναι Αθάνατη… Με τα Μπλε Ζυμαρικά θα σας Πέσει το Σαγόνι!

Κάποια αντικείμενα καταφέρνουν να μας εκπλήσσουν όχι μόνο με την ευφυΐα ή τον σχεδιασμό τους αλλά επίσης και με την εξωφρενικά υψηλή τιμή τους.

Έτσι, σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε αυτή την λίστα με 10 πάρα πολύ ακριβά καθημερινά πράγματα που πρέπει να δείτε οπωσδήποτε μια φορά.

Πιπίλα με διαμάντια

53

Η πιο ακριβή πιπίλα είναι φτιαγμένη από σιλικόνη. Το χερούλι είναι από λευκόχρυσο και έχει 280 διαμάντια. Κοστίζει $17,000.

Χρυσό iPhone με διαμάντι

54

Δεν είναι ένα συνηθισμένο iPhone 6 — είναι από χρυσό ή πλατίνα και έχει και ένα διαμάντι. Κοστίζει $48 εκατομμύρια. Ουδέν σχόλιο.

Κρεβάτι διακοσμημένο με χρυσό και πολύτιμους λίθους.

55

Αυτό το πολυτελές κρεβάτι από τον Stuart Hughes κοστίζει $6.3 εκατομμύρια. Έχει πάνω του 106,5 κιλά χρυσού 24 καρατίων, όπως και διαμάντια και ζαφείρια.

Ένα προφυλακτικό από τον Louis Vuitton

56

Κοστίζει $68 και είναι το πιο ακριβό προφυλακτικό του κόσμου. Το πιο αστείο είναι πως δεν το φτιάχνει η ίδια η εταιρία, αλλά ένας σχεδιαστής από την Georgia, ο Irakli Kiziria.

Ηλεκτρικό σκουπάκι με κρύσταλλα Swarovski

57

Είναι τόσο ακριβό που μπορεί να μπει και στο βιβλίο με τα βραβεία Γκίνες. Έχει πάνω 3,730 κρύσταλλα και κοστίζει $20,000. Είναι δύσκολο να φανταστούμε κάποιον να καθαρίζει το σπίτι με αυτό.

Χρυσό ποδήλατο

58

Ένα ποδήλατο καλυμμένο εντελώς με χρυσό 24 καρατίων που κοστίζει μόλις $400,000. Μάλλον όμως θα ήταν κακή ιδέα να αφήσετε αυτό το ποδήλατο στην πίσω αυλή σας ακόμα και αν έχετε πολύ καλή κλειδαριά.

Ομπρέλα από δέρμα κροκόδειλου

59

Η πιο ακριβή ομπρέλα στον κόσμο είναι φτιαγμένη από δέρμα κροκόδειλου και κοστίζει $5,000.

Ηλεκτρική βαλίτσα

60

Το κόστος της είναι τα $20,000 και είναι φτιαγμένη από διάφορα εξωτικά υλικά, όπως τρίχες αλόγων, έβενο, μαγνήσιο, τιτάνιο, ίνες άνθρακα, καραβόπανο και διάφορα είδη από δέρμα. Εκτός από αυτό, οι ρόδες του έχουν ηλεκτρικές μηχανές. Για να τις ενεργοποιήσετε, κουνήστε την και τραβήξτε το χερούλι και η βαλίτσα σας θα πάει όπου δείχνει το χερούλι.

Χρυσά κορδόνια

61

Αυτά τα κορδόνια κοστίζουν $19,000. Η παράδοση γίνεται από ειδική μεταφορική που σας τα φέρνει στην πόρτα σας.

Μπόνους: Μπλε ζυμαρικά

62

Το εστιατόριο Golden Gates στην Νέα Υόρκη προσφέρει τα πιο ακριβά ζυμαρικά στον κόσμο. Εκτός από τα συνηθισμένα συστατικά, περιέχουν και τον αδένα ενός ψαριού που ζει σε μεγάλα βάθη και τους δίνει αυτή την μπλε απόχρωση. Λέγεται πως είναι πολύ γευστικά και τα 16 κοστίζουν $4,400.

Οι σκέψεις σας;

Credit: brightside.me

Αφήστε το σχόλιο σας: