Σοκαριστικό! 8χρονη βρέθηκε στην Ζούγκλα μεγαλωμένη από Πιθήκους. Περπατάει στα 4 και δε Καταλαβαίνει καμία Γλώσσα.. - Fanpage

Σοκαριστικό! 8χρονη βρέθηκε στην Ζούγκλα μεγαλωμένη από Πιθήκους. Περπατάει στα 4 και δε Καταλαβαίνει καμία Γλώσσα..

Ένα 8χρονο κορίτσι βρέθηκε να ζει με πιθήκους και δεν μπορούσε να περπατήσει ή να μιλήσει σαν άνθρωπος στην Ινδία. Το παιδί, που επικοινωνεί με κραυγές και περπατάει στα τέσσερα, βρέθηκε από την αστυνομία σε έναν προστατευμένο βιότοπο στο Bahraich της βόρειας Ινδίας.

23

Έχει ήδη ονομαστεί  ‘Κορίτσι-Μόγλης’ επειδή η ιστορία της θυμίζει το Βιβλίο της Ζούγκλας, το κλασσικό παραμύθι του Rudyard Kipling που μιλάει για την ιστορία ενός παιδιού που μεγάλωσε με λύκους.

Οι αρχές λένε πως φαινόταν να νιώθει άνετα ανάμεσα στους πιθήκους στο καταφύγιο Katarniaghat Wildlife Sanctuary, κοντά στα σύνορα με το Νεπάλ. Προσπαθούν ακόμα να καταλάβουν ποια είναι, από πού ήρθε και πόσο καιρό ζει μαζί τους.

24

Την εντόπισαν ξυλοκόποι και ειδοποίησαν τον επιθεωρητή Suresh Yadav, ο οποίος την βρήκε ενώ έκανε περιπολία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο πριν δύο μήνες και από τότε δέχεται την φροντίδα τους.

Μετά την θεραπεία άρχισε να περπατάει κανονικά και να τρώει με τα χέρια της. Ακόμα δεν μπορεί να μιλήσει αλλά φαίνεται να καταλαβαίνει αυτό που της λες και χαμογελάει.

Όταν ο αστυνομικός προσπάθησε να σώσει το κορίτσι, οι πίθηκοι του επιτέθηκαν αλλά κατάφερε τελικά να την πάρει μαζί του ενώ οι εκείνοι τους κυνηγούσαν.

25

‘Μας φοβόταν, δεν μιλούσε και  δεν μας άκουγε σωστά. Ήτα μαζί με τρεις πιθήκους και είχε πληγές σε όλο της το σώμα. Φορούσε ρούχα αλλά όχι πολύ βρώμικα και φαινόταν σαν να την είχε εγκαταλείψει η οικογένειά της.’

26

‘Φαινόταν αδύναμη και πολύ πεινασμένη. Της δώσαμε κάτι να φάει και φαινόταν πολύ ταλαιπωρημένη. Εάν δεν την είχαμε σώσει, πιθανώς να την είχαν φάει τα άλλα ζώα.’

27

Οι γιατροί λένε πως έχει συχνά βίαια ξεσπάσματα και ακόμα φοβάται τους ανθρώπους. Είναι όμως πολύ καλύτερα και η υγεία της βελτιώνεται συνεχώς.

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: