Για 10 Χρόνια έκλεβε Γυναικεία εσώρουχα. Όταν τον έπιασε η Αστυνομία; Έπαθαν ΣΟΚ με αυτά που βρήκαν Σπίτι του! - Fanpage

Για 10 Χρόνια έκλεβε Γυναικεία εσώρουχα. Όταν τον έπιασε η Αστυνομία; Έπαθαν ΣΟΚ με αυτά που βρήκαν Σπίτι του!

Παράξενες εικόνες δείχνουν την αστυνομία να χρησιμοποιεί ένα φορτηγό για να απομακρύνει χιλιάδες σουτιέν και κιλοτάκια από το σπίτι κλέφτη εσωρούχων στη Κίνα.

Ο άντρας συνελήφθη στο απόγευμα της 12ης Απριλίου στη επαρχία Jiangxi της Κίνας.

Σύμφωνα με τις αναφορές, μάζευε εσώρουχα για 10 χρόνια. .

1

2

Ο αστυνομικός διευθυντής Liu Yingbin δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα και του ανέφεραν ότι μεγάλος αριθμός εσωρούχων είχε κλαπεί.

Μια γυναίκα που της είχαν κλαπεί τα εσώρουχα, αργότερα τα είδε να κρέμονται από ένα μπαλκόνι σε κοντινό σπίτι.

Η αστυνομία αποφάσισε να το ερευνήσεις και έφτασε στο σπίτι για να ανακαλύψει τεράστιες ποσότητες εσωρούχων και προσωπικού ρουχισμού.

3

Ο ύποπτος με το επίθετο Xing είχε πάνω από 10 τσουβάλια με γυναικεία εσώρουχα. Στον χώρο υπήρχαν και πολλά γυναικεία ρούχα.

Ο Xing παραδέχτηκε ότι είχε κλέψει τα εσώρουχα. Ο 40χρονος δήλωσε στην αστυνομία ότι είχε πάρει διαζύγιο εδώ και πολλά χρόνια και ότι του άρεσαν τα γυναικεία ρούχα. Όταν φοιτούσε ακόμα στο σχολείο, είχε ζητήσει από τους συμμαθητές του να τον αντιμετωπίζουν σαν κορίτσι.

Η αστυνομία εκτιμάει ότι υπάρχουν χιλιάδες σουτιέν και κιλοτάκια.

Καθώς η ποσότητα των εσωρούχων ήταν τεράστια, η αστυνομία επιστράτευσε ένα μικρό φορτηγό για να μεταφέρει τα κλεμμένα, ωστόσο χρειάστηκε και ένα επιπλέον αυτοκίνητο.

Credit: DailyMail

Αφήστε το σχόλιο σας: