Δείτε τη Στιγμή που Διάσημη Παρουσιάστρια, σηκώνει Κατά Λάθος τη Φούστα σε Ζωντανή Μετάδοση! - Fanpage

Δείτε τη Στιγμή που Διάσημη Παρουσιάστρια, σηκώνει Κατά Λάθος τη Φούστα σε Ζωντανή Μετάδοση!

Μια παρουσιάστρια αθλητικών ειδήσεων ξάφνιασε χιλιάδες τηλεθεατές, όταν κατά λάθος σήκωσε το φόρεμά της κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης. 

Η παρουσιάστρια από την Αργεντινή, η Alina Moine, συζητούσε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, όταν συνέβη το ντροπιαστικό ατύχημα.

Η Moine φορούσε ένα μαύρο φόρεμα και είχε μια ευχάριστη συζήτηση με τον συμπαρουσιαστή της Maxi Palma, όταν σήκωσε το χέρι της προς το πρόσωπό της.

Αλλά το χέρι της κατά λάθος έπιασε την άκρη του φορέματος, με αποτέλεσμα να σηκωθεί στον αέρα, αποκαλύπτοντας το εσώρουχό της.

Η αντίδραση όμως της Moine ήταν γρήγορη, και κατέβασε γρήγορα το φόρεμα. Ο συμπαρουσιαστής της φαίνεται να μη πρόσεξε καν τι συνέβη και συνεχίζει να μιλάει στη κάμερα.

Η Moine έχει εργαστεί στο κανάλι Fox σχεδόν για μια δεκαετία, και η αθλητική δημοσιογράφος συχνά μοιράζεται στο Twitter, από που προέρχονται τα φορέματα που φοράει κατά τη διάρκεια των εκπομπών της.

Παρά το γεγονός ότι το περιστατικό συνέβη πέρυσι, το βίντεο έκτοτε έχει γίνει viral, με πάνω από 350.000 προβολές. Περιηγηθείτε προς τα κάτω για να δείτε το ατύχημα με το φόρεμα. 

1

2

3

Credit: dailymail.co.uk

Αφήστε το σχόλιο σας: